Traanberg Architectuur en Bouwmanagement
zoekt een:

Tekenaar Winkelinrichting

Vind je het leuk om te puzzelen en ruimtes optimaal in te richten volgens een programma van eisen van de klant? En heb je interesse in hoe winkelformules het beste tot hun recht komen in de plattegrond van een gebouw? Dan is deze functie wat voor jou!

Als tekenaar winkelinrichting houd je je bezig met het tekenen en uitwerken van lay-out ontwerpen op verschillende schaalniveaus. Je staat onder operationele aansturing van de coördinerend lay-outtekenaar. Er wordt gewerkt met een aantal (vaste) klanten van landelijke retailketens. In nauw overleg met de opdrachtgever worden de mogelijkheden voor inpassing van de winkelformule onderzocht in de vorm van schetsen, vlekkenplannen, 2D en 3D modellen of gedetailleerde assortimentstekeningen.

Wat moet je kunnen:
Voor het maken van lay-outs en het up-to-date houden van winkelformules, gebruik je AutoCAD en/of Revit. Wij maken niet alleen technische tekeningen van de inrichting, meubels en stellingen maar ook overtuigende presentaties en visualisaties van de ingerichte winkels in 3D. Hierover heb je contact met de klant om samen tot een zo goed mogelijke eindresultaat te komen. In sommige gevallen is een opname en inmeting van een winkel nodig om de juiste lay-out te realiseren.

Wij zoeken jou!
Een fulltimer die 40 uur beschikbaar is. Je hebt een afgeronde MBO-opleiding bouwkunde en/of interieur, en ervaring met Autocad. Je bent enthousiast, een teamwerker en hebt een praktische en flexibele instelling. We vinden het belangrijk dat je nauwgezet bent en graag je handen uit de mouwen steekt. Verder hebt je goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden jou
Een leuke baan met volop groeimogelijkheden in een creatieve en prikkelende werkomgeving. Op een bijzondere locatie in Rotterdam-Zuid werken we met een team van 20 professionals in een prettige en open sfeer aan uiteenlopende projecten. Met 30 jaar ervaring profileert Traanberg Partners architectuur en bouwmanagement zich als een echte retail-specialist. Een goede beloning in relatie tot functie en ervaring conform de CAO voor architectenbureaus behoort tot onze arbeidsvoorwaarden.

Spreekt de functie je aan dan kun je een motivatiebrief met CV per e-mail sturen naar:

vacature@traanbergpartners.nl
Traanberg Partners architectuur en bouwmanagement
t.a.v. mevr. ir. A.A. Idema
telefoon: 010-4232944,

website: www.traanbergpartners.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

http://www.traanbergpartners.nl/