OPL architecten/re-designers
zoekt een:

REVIT MODELLEURS

OPL architecten/re-designers is een Utrechts architectenbureau met projecten door heel Nederland.
Wij ontwerpen nieuwe gebouwen en transformeren bestaande. Van woningen, winkels en kantoren, tot openbare gebouwen en complexe bedrijfspanden, zowel op binnenstedelijke locaties als in nieuwbouw-omgevingen. Van grote multifunctionele complexen tot kleine gebouwen. Nieuwbouw, transformaties, OPL ontwerpt slimme, heldere gebouwen, die bijdragen aan een duurzame leefomgeving en die blijven boeien.

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar

REVIT MODELLEURS

Je bent iemand met een gedegen bouwkundige achtergrond met een affiniteit voor 3D tekentechniek.
Je werkt zelfstandig of in teamverband projecten uit en coördineert deze met onze architecten en projectleiders (welke je tevens zult assisteren). Daarnaast heb je externe contacten met diverse bouwpartners. Het is dus van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je weet hoe een 3D model in elkaar zit en je bent in staat overzicht te houden. Je hebt een gemotiveerde instelling en je streeft naar het leveren van topkwaliteit.

Je hebt minimaal HBO-opleiding of –ervaringsniveau, circa 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van utiliteits- en/of woningbouw en transformatie, vaardigheid met werkmethodiek 3B van Autodesk Revit en BIM alsmede kennis van bouwtechniek, bouwproces en regelgeving. Eventuele ervaring met Arkey kan een pré zijn.

Wij bieden jou een dynamische functie in een breed speelveld van opdrachten en veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een professionele werkomgeving. Verder een prima honorering en dito secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Architectenbureaus.

Herken je jezelf in het boven omschreven profiel en ben je een talentvol revit modelleur, een teamspeler en zowel sociaal als communicatief vaardig ?

Stuur dan je sollicitatie met c.v. naar OPL architecten / re-designers, t.a.v. Mario Witteveen mario.witteveen@oplarchitecten.nl

www.oplarchitecten.nl

Meer info - more information