Van Hoogevest Architecten
zoekt een:

senior architect

Wij zoeken een talentvolle architect die zich kan vinden in onze architectuurvisie. Een architect die in staat is een specifieke ontwerpvisie te formuleren, deze te vertalen naar een helder plan en dit overtuigend kan uitdragen naar betrokken partijen. Diegene die wij zoeken heeft dan ook naast talent en vakinhoudelijke kennis, uitstekende communicatieve vaardigheden, spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Bureau
Van Hoogevest Architecten heeft een specifiek erfgoedportfolio met onderhouds-, restauratie- en herbestemmingsprojecten en ontwerpt nieuwbouw, waaronder veel scholen en andere gebouwen binnen de utiliteitssector. Het architectenteam, bestaande uit vijf architecten en één senior restauratiearchitect, wordt ondersteund door bouwkundig tekenaars en erfgoedspecialisten. De uitvoering van het werk wordt bij voorkeur begeleid door eigen projectleiders en toezichthouders. De brede kennis van in het totaal 31 medewerkers, kan worden ingezet voor het gehele ontwerp- en bouwtraject.

Visie
Wij ontwerpen vanuit een heldere analyse van de vraagstelling. Daartoe wordt een goed georganiseerd proces doorlopen met alle betrokken partijen. Binnen deze setting is het mogelijk om tot een architectonisch ontwerp te komen dat niet alleen een passend antwoord is op de vraag, maar ook verrast door een combinatie van eenvoud en duurzame kwaliteit. Door een contextuele benadering zijn onze gebouwen gedifferentieerd, afhankelijk van tijd, ruimte en vraagstelling. De heldere analyse is als kernkwaliteit voelbaar.

Opleidingsniveau
Wij zoeken een senior- architect voor een fulltime-dienstverband. Iemand die een opleiding heeft doorlopen aan de Technische Universiteit of de Academie voor Bouwkunst en die aantoonbare ervaring heeft als projectarchitect en bij voorkeur ook met het aansturen van een team. Ervaring met erfgoedprojecten strekt eveneens tot aanbeveling.

Reageren
Graag ontvangen wij uw sollicitatiebrief, voorzien van referenties en inclusief portfolio vóór 1 maart 2019. Te sturen aan bureau@vanhoogevest.nl, ter attentie van Carien van Hoogevest.

http://www.vanhoogevest.nl/bureau/vacatures