VMX Architects
zoekt een:

talentvolle junior architect

VMX is per direct opzoek naar een gedreven junior architect met +- 2 jaar ervaring.

Sinds 1995 werkt VMX aan een grote diversiteit aan projecten. De projecten variëren van objecten en gebruiksvoorwerpen tot stedenbouwkundige studies, maar de nadruk ligt op bouwwerken ten behoeve van wonen, werken, leren en zorg. VMX Architects werkt met een internationaal team van architecten en stedenbouwkundigen, met ruime ervaring in elke stap van het bouw- en ontwerpproces.

Als junior architect wordt je onderdeel van ons team en werk je aan een grote verscheidenheid van projecten, schaalniveaus, studies, presentaties en competities. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en er is volop ruimte om uit te groeien tot een volwaardige project architect. Je bent een conceptuele denker, hebt affiniteit met ons werk en werkt snel, scherp en gemotiveerd.

Profiel Junior Architect:

1 á 2 jaar ervaring.
Talentvol, geraffineerd gevoel voor architectuur, van concept tot detaillering.
Afgestudeerd aan TU, AvdB of andere relevante opleiding.
Initiatiefrijk, zelfstandig en communicatief vaardig binnen een team. Motivatie, leergierigheid, een open houding en een grote mate van flexibiliteit zijn belangrijk.
Ruime ervaring met Autocad, Rhino, Adobe Suite, Sketch-up;
Ervaring met Archicad is een pré.
Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
Sociaal en communicatief vaardig binnen een team.
Affiniteit met de projecten van VMX.

Wij bieden een tijdelijk dienstverband voor 40 uur per week, met intentie tot verlenging. Salaris conform CAO en ervaring.
Stuur bij serieuze interesse uw portfolio en cv naar work@vmxarchitects.nl ten name van Shaya Fallahi. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer info - more information