IABR
zoekt een:

Projectleider Water

De IABR heeft zich vol overtuiging verbonden aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en aan de doelen geformuleerd in het klimaatverdrag van Parijs. Dat wil zeggen dat wij onze bijdrage willen leveren aan het oplossen van de grote opgaven waarvoor we staan met het middel dat ons als culturele organisatie ter beschikking staat: de kracht van de verbeelding en het ontwerp. Wij hebben ervoor gekozen om ons daarbij de komende twee jaar met name te concentreren op twee grote opgaven, de wateropgave en de energietransitie.

Wij zoeken daarom een Projectleider Water die ons team per direct komt versterken.

Als projectleider water organiseer en coördineer je de werktrajecten binnen het domein Water die de IABR in 2019 en 2020 organiseert en presenteert onder de noemer Water as Leverage. Je geeft sturing en brengt productionele samenhang aan tussen de verschillende op de wateropgave gerichte activiteiten zoals het ontwerpend onderzoek in de IABR–Ateliers en andere onderzoeksprojecten, de tentoonstelling, het programma en presentaties in aanloop naar en tijdens IABR–2020.

Geïnteresseerd? Klik dan op de link voor onze website, waar je een PDF vindt met de tekst van de vacature.

Als je bij de IABR wilt komen werken, stuur dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 15 maart vóór 12 uur je CV en motivatiebrief als bijlage bij een mail naar kantoor@iabr.nl met in het onderwerp “sollicitatie projectleider water”.

Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Melany van Twuijver via kantoor@iabr.nl of 010 – 206 0033.

Website IABR - Vacature Projectleider Water