STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE
zoekt een:

Junior ontwerptalent

Ben jij (net) afgestuurd aan de TU of aan de Academie van Bouwkunst en ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving? Wij zijn ter uitbreiding van ons team van architecten, tekenaars en bouwkundigen op zoek naar een junior architect die goed kan ontwerpen en beschikt over zeer goede visualisatie- en 3D technieken.

SVDBA is een groeiend architectenbureau in Den Haag. Wij ontwerpen prachtige projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, herbestemming en restauratie. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote particulieren en overheden als het bedrijfsleven.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een starter die goed is in het uitwerken van ideeën en het maken van beelden. Oog voor detail is belangrijk, net als een goede feeling met architectuur en een passie voor mooie ontwerpen. Programma’s waar je mee gaat werken zijn onder andere AutoCad, Indesign, Sketch Up en Photoshop. Goede vaardigheden op het gebied van deze programmatuur zijn in deze functie een absolute must.

Het team van medewerkers binnen ons bureau bestaat uit architecten, tekenaars en bouwkundigen. Zij werken onderling veelvuldig samen en onderhouden, ook met externe adviseurs, intensieve contacten. Wij zoeken daarom iemand met goede sociale vaardigheden zowel richting collega’s en externen als richting opdrachtgevers.

Wij bieden je een prettige werkomgeving in de binnenstad van Den Haag. Wij werken met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Ons team kent een goede balans van junior- en seniormedewerkers en er is voor een ieder ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. De prachtige projecten waar wij als bureau invulling aan mogen geven, inspireren ons om onszelf steeds weer te vernieuwen en uit te dagen.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur ons dan je sollicitatie met motivatie en werk van eigen hand.

www.svdba.nl