BETA office for architecture & the city
zoekt een:

Junior Architect

Als Junior Architect ben je een integraal onderdeel van het design team van onze Oostenburg projecten; een woontoren en klein mixed-use gebouw in het centrum van Amsterdam. Taken lopen uiteen van het uitvoeren van ontwerpend onderzoek, het uitwerken van plattegronden, het optimaliseren van het gevelontwerp tot het documenteren van het project in BIM software(Archicad). De positie die wij bieden is een enorme kans voor een jonge architect om met een klein en hecht team, een groot project van dichtbij mee te maken.

WIJ VRAGEN
o Afgestudeerd aan een Technische Universiteit of een Academie van Bouwkunst
o per direct beschikbaar
o Sterke grafische en ontwerpkwaliteiten
o Vloeiend in het gebruik van Creative Suite, Sketchup and AutoCAD
o Kennis van de BIM methodiek (idealiter ArchiCAD)
o Sterke beeld-/renderkwaliteiten en kennis van Vray
o Nederlands sprekend, ook met oog op het doorgronden van Nederlandse regelgeving
o Kandidaten moeten onafhankelijk kunnen werken, zich prettig voelen in een dynamische werkomgeving en een teamspeler zijn

WIJ BIEDEN
o Een plek in een team met jonge gemotiveerde architecten uit binnen- en buitenland
o Een bijzondere leerervaring
o Een goed bereikbare (ook met OV) werkplek op de NDSM werf in Amsterdam Noord
o Verloning conform CAO
o Indien nodig, eventuele bijscholing t.a.v. BIM software/Archicad

SOLLICITEREN
Stuur ons jouw CV en portfolio per email aan jobs@beta-office.com. Stuur a.u.b. alleen gebundelde PDF portfolios kleiner dan 10 MB. (a.u.b. geen hardcopy portfolios)
ONS ANTWOORD
Als jouw profiel ons aanspreekt zullen wij contact opnemen, meestal binnen twee weken na aanmelding. Vanwege de hoeveelheid sollicitaties die wij dagelijks ontvangen kunnen wij helaas niet iedereen persoonlijk beantwoorden.

over BETA
BETA is een groeiend bureau en is in 2015 opgericht door twee partners. Evert Klinkenberg heeft 10 jaar lang in Zwitserland gewerkt als architect (Herzog & De Meuron) en docent (ETH Zurich) en Auguste van Oppen heeft zijn architectuurkoers gevaren binnen de Nederlandse context (o.a. winnaar Europan 9 Amsterdam).

Uit de combinatie van deze twee achtergronden is een bureau ontstaan dat een sterke positie inneemt ten opzichte van de bouwcultuur en het gebouwde resultaat. Tegelijk probeert het bureau met hun werk bij te dragen aan een algeheel besef van de kracht van architectuur, met betrekking tot socio-politieke thema’s, het belang van de mens-gebruiker en de specifieke locatie van een project.

Werk van het bureau wordt veelvuldig gepubliceerd in (internationale) pers en heeft meerdere prijzen gewonnen, meest recentelijk nog de Amsterdamse Architectuur Prijs (Gouden A.A.P.).

Meer info - more information