DP6 architectuurstudio
zoekt een:

Architect

DP6 architectuurstudio is een ambitieus bureau met projecten op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, infrastructuur, stedenbouw, landschap en interieur. Wij werken met grote gedrevenheid aan bijzondere, vernieuwende en hoogwaardige architectuur. De wensen van de opdrachtgever en gebruikers staan daarbij altijd centraal.

In verband met het toenemende aantal nieuwe projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en talentvolle architect met zowel interesse in architectuur als techniek die zo spoedig mogelijk kan starten. Je zult bij diverse ontwerpen en projecten ondersteunende werkzaamheden verrichten, op termijn kan er doorgegroeid worden naar een zelfstandige projectleidersfunctie.
Hiervoor verwachten we dat je ervaring hebt met computerprogramma’s zoals Revit, Autocad, Photoshop, Illustrator, Indesign en SketchUp.

Functie-eisen

  • minimaal HBO opleiding bouwkunde
  • minimaal 2 jaar werkervaring bij architectenbureau’s
  • uitstekende beheersing van minimaal Revit, Autocad, Photoshop en MS Office
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • een zelfstandige en communicatief vaardige persoonlijkheid
  • accuraat
  • flexibel

Wat wij bieden
In eerste instantie een tijdelijk contract voor 32 tot 40 uur per week met de mogelijkheid tot verlenging conform de CAO voor architectenbureaus. Het salaris wordt conform CAO ingeschaald afhankelijk van de genoten opleiding en relevante werkervaring. Wij bieden een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief in een dynamische werkomgeving.

DP6 architectuurstudio werkt op een mooie groene plek in Delft, met een enthousiast team aan diverse architectuuropdrachten in binnen- en buitenland. Professionaliteit en creativiteit zijn de twee belangrijkste aandachtspunten in het werk van DP6. Creativiteit in de vorm van bijzondere, esthetische en vernieuwende architectuur. Professionaliteit in de zin van een realistische kijk, kennis gericht en goed georganiseerde ontwerpprocessen.

Procedure
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie met portfolio en CV naar info@dp6.nl t.a.v. Ramona Filon.
Voor meer informatie over ons bureau, kijk op www.dp6.nl