Ministerie Defensie
zoekt een:

Vastgoedadviseur

Bij de afdeling Programmamanagement worden uiteenlopende uitvoeringsprogramma’s op het gebied van vastgoeddiensten gemanaged. Programma’s op het gebied van instandhouding, nieuwbouw, kleine aanpassingen, huren en afstoten, maar ook onderzoeksvragen over de aanpassing en ontwikkeling van de vastgoedportefeuille van Defensie. Jij bent bij ons zowel adviseur als programmamanager als het gaat om vastgoed.

Als enthousiaste techneut krijg je bij ons een dynamische baan waarbij je te maken krijgt met een enorme diversiteit aan vastgoedonderwerpen. Problemen benader jij dan ook als een uitdaging. Je bent als vastgoedadviseur verantwoordelijk voor een of meerdere programma’s binnen het vastgoeddomein van Defensie.

Je vertaalt het (strategisch) beleid naar het vakgebied en geeft advies over projecten en programma’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke voorbereiding, implementatie, in opdracht geven en monitoring van programma’s. Je treedt op als aanspreekpunt en adviseur voor de gehele vastgoedketen binnen Defensie en het Rijksvastgoedbedrijf als het gaat om jouw aandachtsgebieden.

Functie-eisen:

  • Je hebt wo-niveau en een hbo-diploma.
  • Je hebt inzicht in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en problemen.
  • Je kunt adviezen beoordelen, rapporteren, organiseren en presenteren.
  • Je kunt  zelfstandig adviesrapporten en nota’s schrijven.
  • Je hebt kennis van vastgoedprocessen, procedures, wet- en regelgeving en programmamanagement in brede zin.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de algemene Defensieorganisatie en van de vastgoedketen in het bijzonder.

> meer informatie
reageer voor 5 maart