HD Groep
zoekt een:

Assistent Ontwerper

Vacature assistent ontwerper
(32 uur per week)

Wij zijn HD. Wij creëren inspirerende plekken waar mensen graag willen wonen, werken en zijn. Wij nemen initiatieven voor ontwikkelingen, ontwerpen en begeleiden het bouwproces als projectmanager.

Met een gezonde dosis lef en een vakkundig, goed op elkaar ingespeeld team van specialisten buigen wij ons over niet alledaagse vraagstukken. Zoals de transformatie van een gevangeniscomplex naar een groene leefomgeving, het ontwikkelen van een comfortabele en kleinschalige woonomgeving waar 24-uurszorg centraal staat en het ontwerpen van een duurzame woontoren midden in de stad.

Onze roots zijn Rotterdams, dus hard werken zit in onze genen. Al vinden we een stukje ontspanning minstens zo belangrijk. Bijvoorbeeld door met elkaar te lunchen in onze gezamenlijk woonkamer, als het even kan gevolgd door een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Bij mooi weer zijn we vaak te vinden op ons heerlijke buitenterras, voor een overleg, een lunch of onze maandelijkse borrel.

Als assistent ontwerper werk je samen in ons team aan ontwerpopgaves, haalbaarheidsstudies en doe je onderzoek. Door de multidisciplinaire benadering van HD werk je samen met architecten, projectmanagers en ontwikkelaars. Je versterkt de architecten van HD met jouw creativiteit en enthousiasme. Zij bieden jou de ruimte je talenten verder te ontwikkelen. Afhankelijk van je ervaring krijg je uitdagingen die bij je passen.
Je maakt ontwerpstudies, presentaties, visualisaties en maquettes.

Wat vragen wij van onze nieuwe collega?
Je bent student aan de Academie van Bouwkunst. Je bent vaardig met Adobe. Ervaring met ArchiCad maakt het werk een stuk gemakkelijker. Je hebt kennis van het bouwbesluit. Je komt met originele oplossingen en hebt gevoel voor esthetiek. Je durft vragen te stellen, bent leergierig en houdt van de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit.

Spreekt ons bedrijf en de vacature jou aan?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer op deze vacature door een mail met jouw motivatie portfolio en cv te sturen aan m.vanoevelen@hdgroep.nl. Marleen neemt contact met jou op.

HD Groep