KCAP
zoekt een:

landschapsarchitect

Ben jij een getalenteerd landschapsontwerper die wil werken aan projecten op het snijvlak van architectuur, stedenbouw en landschap? Vanwege het groeiende portfolio landschapsprojecten zijn we momenteel op zoek naar versterking van ons team landschapsontwerpers!

Bij KCAP werken verschillende mensen uit verschillende landen met verschillende culturen. Door de kruisbestuiving ontstaan nieuwe inzichten die hun uitstraling hebben op de ontwerpopgave. Hierdoor worden schaalniveaus overbrugd, belangen gecombineerd en ontstaat een diepgaande betrokkenheid gedurende het hele ontwerpproces.

KCAP Architects&Planners is een toonaangevend internationaal opererend ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. KCAP werkt aan nationale en internationale projecten, variërend in schaal en bereik van masterplannen, industriegebieden en havens tot openbare pleinen, parken, straten, dakparken en binnentuinen.

KCAP excelleert in het creëren van leefomgevingen, waarbij gebouw en buitenruimte als vanzelfsprekend functioneren. De architectonische gebruikersomgeving en programmering ondersteunen de functie van de buitenruimte en omgekeerd.

Ben jij opgeleid als landschapsontwerper en heb jij 3 jaar relevante ervaring in het werkveld?
Heb jij affiniteit met architectuur en stedenbouw?
Lijkt het je leuk om te werken aan landschapsprojecten in en om de stad?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.kcap.eu en voeg daar een motivatiebrief, CV en portfolio (pdf, maximaal 20 pagina’s A4) aan toe.

KCAP jobs