achitctenbureau cepezed
zoekt een:

BIM-kanon

cepezed is een architectenbureau met een brede portefeuille in zowel binnen- als buitenland en ontwerpt spraakmakende projecten als Rijkskantoor De Knoop, het Collectiecentrum Nederland en de Nieuwe Pier op Schiphol, maar werkt bijvoorbeeld ook aan innovatieve woningbouw. Het bureau heeft veel aandacht voor een hoge verblijfskwaliteit en langdurig, flexibel gebruiksgemak. Techniek en esthetiek zijn binnen de doordachte en uiterst bouwbare ontwerpen volledig geïntegreerd. Ook hebben we veel kennis in huis: cepezed beschikt voor ieder deel van het ontwerp over interne specialisten en heeft daarnaast eigen afdelingen en zusterbedrijven voor interieur, projectontwikkeling en bouwmanagement.

Voor de aansturing, ondersteuning, ontwikkeling en bewaking van onze BIM-processen is cepezed per direct op zoek naar een Revit-savvy BIM-kanon.

Je weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn van BIM en wat ervoor nodig is ze te verwezenlijken. Je stelt protocollen op, voert het beheer over de licenties en bibliotheken, traint onze medewerkers, verkent voortdurend nieuwe kansen en stuurt zowel op efficiënte methodieken als op maximaal bruikbare output. Alle bouwgerelateerd informatiemanagement is zeg maar echt jouw ding.

Je bent zowel onderzoekend, vooruitstrevend en strategisch als hands-on, gestructureerd, secuur en to-the-point. Ook ben je in staat zowel te enthousiasmeren als strakke kaders te stellen.

cepezed biedt een uitdagende omgeving waarin je nauw samenwerkt met onze ontwerpers, BIM-coördinatoren en sleutelfunctionarissen bij ketenpartners. Het gaat om een fulltime baan die je voor een belangrijk deel zelf mede kunt vormgeven. Het salaris is op basis van kennis en ervaring. Interesse? Stuur je CV, motivatiebrief en voorbeelden van je werk naar post@cepezed.nl

cepezed vacatures