Borren Staalenhoef Architecten
zoekt een:

Bouwkundig tekenaar

Borren Staalenhoef Architecten richt zich op transformatie van bestaande gebouwen en omgevingen. Credo; iedere verandering moet een verbetering zijn. Optimistisch, creatief en gedreven zoeken wij continue naar slimme innovatieve antwoorden op wisselende vragen. In multidisciplinaire teams samenwerkend, waarbij onze opdrachtgevers intensief betrokken worden.
Een manier van denken en werken die resulteert in moderne gebouwen en plekken waar het prettig toeven is. Toekomstbestendige gebouwen die kunnen meebewegen met hun gebruikers wier wensen en eisen zich zo kunnen blijven ontwikkelen.

Per direct heeft Borren Staalenhoef Leeuwarden een vacature voor een enthousiaste bouwkundig tekenaar. Je wordt betrokken bij alle fasen van het proces, vanaf een eerste schets tot en met de uitvoering. De projecten waar wij aan werken variëren continue in aard en omvang, de uitdagingen blijven hetzelfde.

Wij verwachten ware ambitie. Bij voorkeur beschik je over enige ervaring in het werken met Revit. Wij bieden een fatsoenlijke vergoeding.

Heb je interesse? Mail je korte motivatie, portfolio en CV uiterlijk 31 maart naar andre@borrenstaalenhoef.nl

Meer info - more information