I'M Architecten
zoekt een:

Ondernemende architect

I’M Architecten is een gevestigd architectenbureau in Deventer. We werken aan zeer uiteenlopende en bijzondere projecten. In een compact team van allround architecten en tekenaars zul je werken aan nieuwbouw projecten, transitie projecten maar ook herbestemmingsprojecten van monumenten. Verder zul je werken aan projectmatige woningbouw en bijzondere particuliere projecten.

Ter versterking van het team zoekt I’M Architecten een ambitieuze, talentvolle jonge architect die ook in staat is zijn eigen projecten op termijn te genereren. I’M Architecten wil jou opleiden om later ook partner te worden van ons architectenbureau. Een ondernemersinstelling is daarbij belangrijk. Het is van belang om op termijn een zakelijk netwerk op te bouwen in de omgeving van Deventer.

Werken bij I’M Architecten:
Als architect ben je primair bezig met het vertalen van visies naar concrete ontwerpvoorstellen. Je maakt hiervoor studies, verricht tekenwerkzaamheden en begeleidt technisch ontwerpers bij de verdere uitwerking van deze ontwerpen.

Het ontwerpproces bestaat uit het combineren van ruimtelijke experimenten veelal in een historische context. Wij hechten een groot belang aan het inpassen van onze ontwerpen in deze bestaande omgeving door te zoeken naar de juiste verhoudingen, materialen en details. Bouwkundige uitwerking beschouwen we als integraal onderdeel van het ontwerpproces.

Je bent een vaardige ontwerper met verrassende ideeën die je snel kunt visualiseren. Je werkt veelal aan meerdere projecten tegelijk en bent daarbij in staat regelmatig te schakelen. Hoge accuratesse is van groot belang. Je bent (mede) verantwoordelijk voor je eigen project waaronder ook de communicatie naar derden zoals adviseurs, de gemeente en opdrachtgevers.

Wat we vragen:

  • afgestudeerd architect van de TU of Academie van Bouwkunst
  • ontwerptalent en affiniteit voor detaillering
  • ambitieus, gemotiveerd en met een open houding
  • enige jaren ervaring
  • kennis van bouwbesluit en regelgeving
  • zelfstandig werken, pro-actief en teamplayer
  • ervaring met ArchiCAD is een pré, ervaring met Photoshop en Indesign een must
  • goede beheersing van het Nederlands
  • 32-40 uur per week.

Wat we bieden;
We bieden je een afwisselende functie waar je kunt werken aan inspirerende projecten met een grote diversiteit in schaal en context. Je arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op je opleiding, leeftijd en werkervaring. Vooralsnog betreft het een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, maar onze intentie is een dienstverband voor lange termijn en mogelijke participatie in de onderneming.

Je kunt je sollicitatiebrief, voorzien van portfolio en een volledig C.V. met foto, vóór 29 maart 2019 versturen naar info@im-architecten.nl met de vermelding ‘vacature ondernemende architect’ als je voldoet aan de gestelde functie-eisen.