Bouwkundig engineer

Claessens Erdmann zoekt een:

Claessens Erdmann is een strategisch ruimtelijk ontwerpbureau. Het samenbrengen van mensen, ruimte en ontwerp is de kern van ons vak. We willen alles weten over hoe mensen eten, reizen, werken, winkelen of ontspannen en hoe dit tot uiting komt in de ruimte. Wat ons drijft, is het creëren van betekenisvolle plekken die het leven van mensen kleurrijker maakt. Drijft jou dit ook?

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig engineer met gevoel voor design, met talent in 2D en 3D modelleren en met een sterke affiniteit met retail.

Meer specifiek zijn we op zoek naar de volgende persoon:

Je bent een bouwkundig engineer met een aantal jaren (3-6) ervaring binnen de interieurarchitectuur. Je kunt een VO moeiteloos naar werktekeningen brengen. Je bent sterk en pro actief in het bijdragen van eigen ideeën en oplossingen en je bent gepassioneerd in design en je kunt goed zelfstandig werken. Natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons werkveld.

En last but not least; Sketchup, Autocad en Revit kennen geen geheimen voor jou.

Wij zijn een groep creatieve mensen die strategie en design biedt aan ambitieuze nationale en internationale ondernemingen. We zien ontwerp als een middel om de doelen van onze opdrachtgevers waar te maken. Vanuit ons bureau in het hart van Amsterdam werken we aan projecten variërend van supermarkten tot musea.

Dus … zijn we een match? ? Stuur ons jouw CV en (bondig) portfolio van jouw beste werk en stuur het aan ester@c-e.design of neem gerust contact met haar op mocht je nog vragen hebben.

Meer informatie / More information