Junior architect

Van Hoogevest Architecten zoekt een:

Ter aanvulling van ons architectenteam zoeken wij een talentvolle en gedreven junior-architect die enthousiasme en bevlogenheid inbrengt en affiniteit heeft met interventies in bestaande gebouwen.

Van Hoogevest Architecten ontwerpt nieuwbouw – waaronder veel scholen – en heeft ook een specifiek erfgoedportfolio voor restauratie, herbestemming en onderhoud van monumenten. Het architectenteam wordt gevormd door vijf architecten en één senior erfgoedarchitect en werkt samen met een team van bouwkundig tekenaars, projectleiders en erfgoedspecialisten. Van Hoogevest Architecten is dus een breed georiënteerd architectenbureau.

WIJ BIEDEN
Om je kwaliteiten verder te verfijnen en te ontwikkelen bieden wij:
• Een fulltimebaan binnen een professioneel bureau met een grote variëteit aan interessante projecten, waardoor je brede ervaring kunt opdoen
• Een schat aan kennis en kunde van onze medewerkers zowel op het gebied van nieuwbouw als erfgoed
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao-architectenbureaus

WIJ VRAGEN
Bij voorkeur heb je een opleiding afgerond aan de Technische Universiteit of de Academie voor Bouwkunst en enige ervaring met Sketchup, Adobe Creative Suite, Revit en eventueel Autocad. Je bent in staat om mooie 3D visualisaties en handschetsen te maken. Je bent flexibel, gemotiveerd, communicatief en analytisch sterk.

Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief en portfolio vóór 14 april 2019.

Meer informatie / More information