Startende architect

TenW architecten adviseurs zoekt een:

TenW is een ambitieus en creatief bureau in Den Haag met zo’n 10 tot 15 medewerkers. Een groot gedeelte van ons architectuurportfolio omvat ontwerpen voor nieuwbouw en renovatie van onderwijsgebouwen. Onze kracht ligt in het vertalen van vernieuwende onderwijsconcepten naar een duurzaam en flexibel ruimtelijk ontwerp. Hierbij heeft ons compacte team versterking nodig van een talentvolle, startende architect.

Ben jij (recent) afgestudeerd aan de TU of de Academie van Bouwkunst? Vind jij het interessant om complexe opgaven technisch en architectonisch uit te werken in BIM? Ben je communicatief sterk en beheers je het Nederlands in woord en geschrift? Heb je ervaring met Adobe Creative Suite? Heb je oog voor detail, ben je snel van begrip, en werk je secuur?

Dan zien we jou graag als nieuwe collega!

Wij bieden je in deze fulltime functie de kans om aan het begin van je carrière met alle aspecten van het architectonisch werk kennis te maken. Hierdoor kan je jouw talenten en ambities uitbouwen, en verschillende nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Interesse? Stuur dan je motivatie, cv en (bondig) portfolio naar srezk@tenw.nl, ter attentie van Sanne Rezk, o.v.v. ‘vacature architect’.

Meer weten over ons bureau en de projecten waar we aan werken? Bezoek onze website www.tenw.nl