Architect

Mulderblauw architecten zoekt een:

Mulderblauw is een architectenbureau gevestigd in Leidschendam. Wij zijn werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw en interieurontwerp. Momenteel werken we aan diverse ontwerpen voor kantoren, distributiecentra, woningbouwprojecten, interieuropgaven en een aanzienlijk aantal hotels in Nederland en andere delen van Europa. Wij hechten veel waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een ‘vriendelijk’ potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda!

Wij bestaan uit een groep ervaren architecten en interieurontwerpers die als team samenwerken voor onze opdrachtgevers. Ter verrijking van ons diverse team zijn we op zoek naar een architect.

De functie:
Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerpkwaliteit en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in deze functie van nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven.
We zoeken een architect met minimaal 4 jaar werkervaring. Je hebt sterke affiniteit met ontwerpen, met name als projectleider, van ontwerp tot oplevering. Ervaring met ArchiCad 22 is een pre. Wij zijn op zoek naar iemand met een enthousiaste houding die zorgvuldig werkt en vloeiend Nederlands spreekt.

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature architect’, of neem telefonisch contact op met ons via 071 – 517 73 11.

Meer informatie / More information