Ontwerper

Laos Landschapsarchitecten zoekt een:

LAOS Landschapsarchitecten is een jong bureau en bestaat uit een team van specialisten op het gebied van landschap en stedenbouw. Ons werkveld is zeer breed, zowel wat betreft diversiteit in opgaven als wat betreft schaalniveaus. Wij ontwerpen en maken daarnaast gebruik van een groot netwerk van zeer uiteenlopende specialisten, zodat we voor de meest uiteenlopende opgaven teams met de benodigde kennis en vaardigheden kunnen samenstellen.
Ons bureau is dan ook niet voor niets gevestigd in De Biotoop, de vestigingsplek voor creatieve bedrijven in Haren. Ook hier kunnen we de nodige externe specialismen vinden, maar belangrijker nog is de inspirerende sfeer en de mogelijkheden voor informele kennisuitwisseling.

De groei van het bureau brengt met zich mee dat we op zoek zijn naar versterking van het team met een enthousiaste ontwerper landschap/openbare ruimte.

Profiel functie
Ons specialisme is ruimtelijk ontwerpen. Om onze ideeën zo goed mogelijk te realiseren zijn we op zoek naar een ontwerper die denkt vanuit het concept en zelfstandig aan een project kan werken en ontwerpt met grote beeldende kwaliteit.

Tot je taken behoren:
• Zelfstandig en in teamverband ontwikkelen van concepten en ontwerpen voor stedelijk en landelijk gebied.
• Maken van ontwerpuitwerkingen, deelontwerpen t/m DO-niveau zoals materialisatie en beplanting
• Verbeelden van ontwerpen in plankaarten, doorsneden, visuals en 3D-modellen

Profiel kandidaat
Je bent flexibel, accuraat, nuchter, initiatiefrijk, dienstverlenend. Je houdt overzicht en stelt prioriteiten. Naast de gevraagde taken zie je ook het werk liggen en pakt dit zelfstandig op. Je hebt een professionele houding naar opdrachtgevers en weet goed samen te werken in een team. Je hebt een goede beheersing van Vectorworks, Photoshop, Illustrator en Indesign. Ervaring met Sketch-up en GIS is een pré. Uiteraard heb je een goede beheersing van het Nederlands.

Gezien de omvang van het bureau is het van belang dat je, deel uitmakend van het team, alleen en zelfstandig kunt werken. Wij vinden het belangrijk dat jij voldoening haalt uit je werk.
De afgelopen jaren heb je relevante ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je hebt een afgeronde opleiding aan de IAHL, Wageningen, Academie van Bouwkunst, TU Delft of gelijkwaardig.

Zie voor meer informatie onze website http://www.laoslandschap.nl/vacatures

Heb je interesse stuur ons dan voor 1 mei 2019 een motivatie met CV en beknopt portfolio of neem contact op met Mathijs Dijkstra, admin@laoslandschap.nl

Meer informatie / More information