Projectleider

Mulderblauw architecten zoekt een:

Mulderblauw is een architectenbureau gevestigd in Leidschendam. Wij zijn werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw en interieurontwerp. Momenteel werken we aan diverse ontwerpen voor kantoren, distributiecentra, woningbouwprojecten, interieuropgaven en een aanzienlijk aantal hotels in Nederland en andere delen van Europa. Wij hechten veel waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een ‘vriendelijk’ potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda!

Wij bestaan uit een groep ervaren architecten en interieurontwerpers die als team samenwerken voor onze opdrachtgevers. Ter verrijking van ons diverse team zijn we op zoek naar een Nederlands sprekende projectleider.

De functie:
Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerpkwaliteit en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in deze functie van nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven.
We zoeken een bouwkundig tekenaar (HBO of MBO achtergrond) met minimaal vier jaar recente Archicad (of soortgelijke) ervaring, en ervaring als projectleider. Als projectleider behoud je overzicht binnen een project of meerdere projecten en stuur je andere bouwkundig tekenaars aan.

Wij zijn op zoek naar iemand die vloeiend Nederlands spreekt en de ambitie heeft om de ervaring als projectleider uit te bouwen. Iemand die affiniteit heeft met ontwerpen en zorgvuldig werkt.

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature projectleider’, of neem telefonisch contact op met ons via 071 – 517 73 11.

Meer informatie / More information