Modelleur / Ontwerpmanager

Habeon Architecten zoekt een:

Ben je nu nog Revit modelleur maar klaar voor een volgende stap in je bouwkundige carrière? Habeon Architecten biedt als onderdeel van Bouwbedrijf Heembouw een unieke, dynamische werkomgeving waar we jou willen laten groeien. Met een jong en ambitieus team zijn we iedere dag bezig om plekken te creëren waar mensen willen zijn. We zijn op zoek naar een teamspeler die hieraan bijdraagt vanuit zijn of haar bouwkundige ervaring, inzicht in regelgeving en gevoel voor het proces t. We zijn trots op de prijs voor ‘Beste Werkgever in de bouw van 2018’ en zullen er alles aan doen om dat ook voor jou te zijn!

Dit ga je doen

Je werkt samen met onze architecten en planontwikkelaars aan diverse woningbouwprojecten bij Heembouw met als standplaats Roelofarendsveen. Vanuit je werkzaamheden in het Revit model speel je een belangrijke rol in het proces: zo draag je zorg voor het integreren van wet- en regelgeving, zorg je voor een soepel vergunningentraject en speel je overall een coördinerende rol binnen het ontwerpteam van Habeon. Als ontwerpende bouwer willen we leren van de realisatie om samen steeds beter te worden. Daarom ben je regelmatig op de bouwplaats te vinden voor overleg over de uitvoeringsaspecten.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan in ieder geval uit:

 • Het bouwkundig uitwerken van ontwerpen in Revit.
 • Integratie van bouwtechniek, brandveiligheid en bouwregelgeving vanuit het Revit model.
 • Het maken van omgevingsvergunningstukken, overleg met de diverse instanties en de vergunningsstukken indienen om de juiste vergunningen te krijgen.
 • Overleg en afstemming met het projectteam

Wie ben jij?

Je bent niet alleen bouwkundig sterk, maar bovendien een communicatieve samenwerker. Je bent ambitieus en gericht op het toevoegen van waarde. Je gestructureerde aanpak en je talent om verschillende belangen af te wegen en je standpunt te geven maken je tot een prettige partner in overleggen en uitvoering. Je houdt je kennis van het Bouwbesluit, duurzaamheid en veiligheid up-to-date. Je hebt sowieso het volgende in huis:

 • HBO/ WO werk- en denkniveau
 • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ten aanzien van bouwbesluit en overige bouw gerelateerde wet – en regelgeving, waaronder brandveiligheid en EPC.
 • Ervaring met Revit en BIM.
 • Algemene kennis van bouwtechniek, duurzaamheid en uitvoeringstechnieken.
 • Gewogen afwegingen kunnen maken tussen esthetiek, bouwkunde en kosten.
 • Basisvaardigheden projectmanagement

Wij bieden

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat? Wij hebben het volgende voor je geregeld:

 • Een goed salaris inclusief standaard tantième volgens de cao Architecten.
 • Een leaseauto (bij voorkeur natuurlijk elektrisch), laptop, mobiele telefoon, enz.
 • Maar liefst 40 vrije dagen! Daarvan kun je er 20 zelf invullen qua planning. (Dit geldt bij een fulltime werkweek).
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd met standaard 2 maanden proeftijd.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een warm bad bij binnenkomst; een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden, waarin je de hele organisatie ziet en leert kennen.

Bij Habeon Architecten wil je werken!

Habeon Architecten is een jonge club van ruim 30 architecten, ontwerpers, modelleurs en ontwerpmanagers. Work hard, play hard is ons motto. We zijn er trots op dat we op het gebied van Revit en Virtueel Bouwen voorop lopen in de markt. We innoveren en verbeteren continu en werken met de nieuwste technieken en methodes.

Het team van Habeon maakt van elke klantvraag iets moois. In een unieke samenwerking met alle Heembouw specialisten biedt Habeon de meest creatieve ontwerpen, waarbij de klantwens optimaal in vervulling gaat. Alles wat we ontwerpen, bouwen we ook.

Kom jij je waarde toevoegen bij Habeon Architecten?

Is deze functie helemaal op jouw lijf geschreven? Klik dan op bijgaande link.

Meer informatie / More information