Ervaren Woningbouwarchitect

Habeon Architecten zoekt een:

Met jouw creativiteit, gevoel voor stakeholder belangen en talent voor samenwerken creëer jij, bij Habeon Architecten samen met Heembouw, als projectarchitect plekken waar mensen willen wonen. Vanuit een heldere visie bedenk je doeltreffend en met oog voor de eindgebruiker verrassende oplossingen voor onze klanten. Je vindt het leuk om je kennis en ervaring op het gebied van woningbouw te delen en verder te ontwikkelen.

Dit ga je doen

Je bent de verantwoordelijke architect voor onze nieuwbouwprojecten in de woningbouw van concept tot en met de oplevering. Samen met het conceptteam van Heembouw bedenk je vernieuwende oplossingen waarmee wij onze klanten verrassen. Als inspirator neem je je omgeving van klant tot uitvoerder mee in de visie achter het ontwerp, van materiaalgebruik tot detaillering. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de doorontwikkeling van Habeon in samenwerking met Heembouw. Vanuit deze rol begeleid je ook jonge ontwerpers op het gebied van woningbouw in hun ontwikkeling tot architect.

Wie ben jij?

Duurzaamheid, gebruikerscomfort en praktische toepasbaarheid zijn toverwoorden in je ideeën. Vol enthousiasme, betrokkenheid en open geest denk je mee met de klant. Je gaat voor optimale kwaliteit en klanttevredenheid. Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden werk je makkelijk samen en onderhoud je relaties op hoog niveau.

Hiervoor heb je sowieso het volgende in huis:

 • Een afgeronde opleiding aan de Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst
 • Een inschrijving in het architectenregister
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Architect
 • Vaardigheid met Revit
 • Aantoonbare ervaring in de woningbouw
 • In staat om op hoog niveau te kunnen visualiseren in schets, photoshop en/of andere softwareprogramma’s
 • Rijbewijs B
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (good understanding of the Dutch language)

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat?
Wij hebben het volgende voor je geregeld:

 • Een goed salaris inclusief standaard tantième volgens de cao Architecten.
 • Een leaseauto (bij voorkeur natuurlijk elektrisch) , laptop, mobiele telefoon, enz.
 • Maar liefst 40 vrije dagen! Daarvan kun je er 20 zelf invullen qua planning. (Dit geldt bij een fulltime werkweek).
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd met standaard 2 maanden proeftijd.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een warm bad bij binnenkomst; een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden, waarin je de hele organisatie ziet en leert kennen.

Bij Habeon Architecten, daar wil je werken!

Habeon Architecten heeft het allemaal: talent, dynamiek, plezier, geweldige projecten, ambitie en betrokkenheid. We zijn trots op al onze medewerkers en op alle projecten die we samen realiseren. We innoveren en verbeteren continu, hebben alle specialisten in huis en werken met de nieuwste technieken en methodes.

Het team van ruim 30 architecten, ontwerpers en modelleurs van Habeon maakt van elke klantvraag iets moois. In een unieke samenwerking met alle Heembouw specialisten biedt Habeon als onderdeel van Heembouw de meest creatieve ontwerpen, waarbij de klantwens optimaal in vervulling gaat. Bij Habeon werken we in een jong en dynamisch team vanuit Berkel & Rodenrijs, Breda en Roelofarendsveen. Alles wat we ontwerpen, bouwen we ook.

Kom jij waarden toevoegen bij Habeon Architecten?