Bouwkundig technisch ontwerper

Architectenbureau Vroom zoekt een:

Het bureau bestaat momenteel uit 6 personen: drie architecten, twee technisch ontwerpers en een junior tekenaar voor de 3-D presentaties. Ons bureau is gespecialiseerd in het restaureren en renoveren van monumenten en het herbestemmen van bestaande panden. De focus ligt op woningen voor particuliere opdrachtgevers in de binnenstad van Amsterdam. Het bureau is GEAR gecertificeerd en lid van de BNA en de VAWR. Ter versterking van ons team zoeken we een ambitieuze bouwkundige voor 32 tot 40 uur per week.

Jouw profiel:
Het bureau is op zoek naar een persoon die zowel over een bouwtechnische achtergrond beschikt als ook over voldoende sociale vaardigheden, zowel binnen als buiten het bureau. Ervaring met bijvoorbeeld toezicht houden tijdens de uitvoering en het zelfstandig bijwonen van bouwvergaderingen is een plus.

  • een afgeronde bouwkundige HBO opleiding of gelijkwaardig;
  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • ruime kennis en ervaring in het bouwkundig uitwerken van projecten in de bestek- en uitvoeringsfase en het detailleren in deze fasen;
  • affiniteit met restauratie/renovatie/transformatie;
  • goede bijdrage van eigen ideeën en oplossingen;
  • ruime ervaring in het uitwerken met AutoCAD, het maken van 3D-modellen in Rhino is een pré;
  • communicatieve vaardigheid en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden:
Wij bieden je afwisselend werk in een overzichtelijk en gemotiveerd team. Binnen ons bureau is iedereen breed inzetbaar. Je wordt betrokken bij alle fasen van het proces: van tekenen bestaande toestand t/m werkoverleggen in de uitvoering. We kunnen je een aanstelling bieden waarbij het salaris op basis van opleiding, leeftijd en ervaring zal worden vastgesteld. Wij hanteren de CAO voor architectenbureaus.

Reacties:
Als bovenstaand profiel je aanspreekt en je voldoet aan de gestelde eisen, dan zien we jouw sollicitatie met CV en portfolio (max. 3 relevante projecten) graag tegemoet. Vragen en reacties uitsluitend per e-mail richten aan Architectenbureau Vroom, t.a.v. Wolbert Vroom, sollicitatie@vroomarch.nl. Als jij meer wilt weten over ons bureau klik naar www.vroomarch.nl. Of bel naar Wolbert Vroom: 06-54758181.

Meer informatie / More information