Medewerker PR & Communicatie

Braaksma & Roos Architectenbureau zoekt een:

Per direct
4 of 5 dagen

Over ons
Braaksma & Roos is een Haags architectenbureau met projecten door heel Nederland. In ruim 35 jaar zijn wij uitgegroeid tot een expert in ontwerpend omgaan met erfgoed. Transformatie en eigentijdse ontwerpen gaan bij ons hand in hand. Onze uitdaging en passie ligt in het vinden van de perfect fit waarbij een nieuw programma en de bijzondere kwaliteiten van een bestaand gebouw in optimale balans zijn.
Met een hecht multidisciplinair team van 18 mensen werken wij aan projecten als de LocHal in Tilburg, Post Rotterdam, het Eiffelgebouw in Maastricht en Amsterdam Centraal Station.

Over de functie
Op de afdeling PR & Communicatie hebben wij een vacature voor een creatieve en zelfstandige collega die ons team komt versterken in het organiseren van de in- en externe communicatie van het bureau.
Je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om nieuwe communicatie- en social mediastrategieën te bedenken en uit te voeren.
Je schrijft geregeld artikelen over onze projecten en houdt onze website actueel en interessant.
Je adviseert het bureau over (re)presentatie en uitstraling. Als PR- en communicatiemedewerker ben je het gezicht van Braaksma & Roos Architectenbureau – je speelt dan ook een belangrijke rol in de hospitality op de werkvloer.
Je bent betrokken bij het maken van presentaties en promotiemateriaal en steekt graag je handen uit de mouwen bij het organiseren van evenementen.
Je onderhoudt de relatie met de media en schrijft geregeld persberichten.
Je bent altijd op de hoogte van de lopende tenders en werkt mee aan het opstellen van acquisitiedocumenten.

Jouw profiel
• Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding in communicatie, journalistiek, architectuurgeschiedenis of soortgelijk
• Je hebt ten minste 3 jaar ervaring in een PR- & communicatiefunctie in de architectuur- of culturele sector
• Je hebt affiniteit met architectuur en transformatie van bestaande gebouwen in het bijzonder
• Je bent in staat de complexiteit van projecten begrijpelijk en pakkend te verwoorden
• Je zit vol goede ideeën en bent niet bang om het initiatief te nemen om deze tot uitvoering te brengen
• Je kent de kracht en mogelijkheden van verschillende (social) media en hebt ervaring met het ontwikkelen van communicatiestrategieën
• Je bent representatief, klantgericht en hebt gevoel voor hospitality
• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
• Je hebt zeer goede schrijfvaardigheden en gevoel voor grafische vormgeving – storytelling in woord en beeld zit in jouw DNA
• Je hebt goede vaardigheden in Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Braaksma & Roos Architectenbureau kom je terecht in een sfeervolle en creatieve omgeving. Je komt te werken op een van de mooiste plekken van Den Haag – tegenover de Koninklijke stallen – in een inspirerende ontwerpstudio. Jouw
collega’s zijn getalenteerde architecten, technisch ontwerpers, projectleiders en onderzoekers waar je nauw mee zult samenwerken. Met het team organiseren we geregeld inspirerende bureauborrels waarbij we de lopende projecten met elkaar bespreken. Binnen ons team krijg je veel verantwoordelijkheid maar ook alle ruimte om je te ontwikkelen. Wij bieden je een salaris conform de cao voor architectenbureaus, afgestemd op jouw opleidingsniveau en ervaring.

Heb jij zin in deze uitdaging en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag digitaal. Wij vragen je om een CV en motivatiebrief. Je kunt deze sturen naar:

Braaksma & Roos Architectenbureau
t.a.v. Lucia van der Horst – PR en Cultuurhistorie
Toussaintkade 52
2513 CL Den Haag
l.v.d.horst@braaksma-roos.nl

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Lucia via bovenstaand e-mailadres of tel.: 0630430662. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information