Vastgoedmedewerker

Ministerie van Defensie zoekt een:

De afdeling Vastgoed is de huisvestingsplanner van het ministerie van Defensie. Dit is een complexe taak voor een vastgoedbestand met diverse kazernes, vliegvelden, havens en oefenterreinen, gesitueerd op ruim 30.000 hectare terrein en met circa 10.000 gebouwen. Als vastgoedmedewerker binnen het cluster Plannen en Behoeftestellingen help jij ons daarbij.

Je draagt als vastgoedmedewerker bij aan de ontwikkeling van de strategische vastgoedvisie, waarbij je rekening houdt met financiële, technische en functionele aspecten. Je komt hierbij met voorstellen voor alternatieve oplossingen en beleidsopties, inclusief de consequenties die daaraan verbonden zijn.

Daarnaast draag je de verantwoording voor het opstellen en laten goedkeuren van de daaruit voortkomende behoeftestellingen, die na goedkeuring leiden tot projecten. Je onderhoudt contact met de verschillende onderdelen van Defensie, maar ook met andere departementen, in het bijzonder het Rijksvastgoedbedrijf van Binnenlandse Zaken, de feitelijke uitvoerder van het vastgoedbeheer voor Defensie.

Functie-eisen:

  • Je hebt wo- of hbo-niveau en een technische hbo-opleiding, bij voorkeur in een bouw- en/of civieltechnische richting, met enige jaren ervaring.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring (met beleidsvorming) op het vastgoedgebied (projectrealisatie).
  • Je hebt ruime ervaring met vastgoedprocessen.
  • Je kunt je goed staande houden in situaties van tegengestelde belangen en weet jouw standpunt goed te verdedigen.
  • Je beschikt over een scherpe geest, een sterk analytisch denkvermogen en kunt conceptueel denken.
  • Je weet jouw plannen en ideeën om te zetten in de praktijk.
  • Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en communicatief vaardig.

Meer informatie over de vacature.
Reageer voor 14 april 2019.