Rijkstrainee

Rijksoverheid zoekt een:

Ben je pas afgestudeerd, vol ambitie en wil je je inzetten voor een beter Nederland? Start dan als rijkstrainee bij de overheid. Hier krijg je de kans om te werken op allerlei terreinen. Zo kun je je breed ontwikkelen en ontdekken waar je interesses liggen en welk werkgebied bij je past. Eén ding is zeker: je werkt altijd aan thema’s die maatschappelijk van belang zijn. Vakgebieden zijn o.a.: volkshuisvesting, stedenbouw, ruimtelijke ordening.

Goed onderwijs, betaalbare zorg, duurzame energievoorziening en de veiligheid op straat: het is slechts een greep uit de terreinen waarop de Rijksoverheid actief is. Het zijn onderwerpen die vragen om ontwikkeling van passend beleid, maar ook om een goede uitvoering ervan, toezicht erop en een goed functionerende overheidsorganisatie. Wil je van al deze aspecten proeven? In het tweejarige Rijkstraineeprogramma ga je aan de slag op verschillende werkplekken bij de (Rijks)overheid. Benut je talenten en ontwikkel je tot een breed inzetbare medewerker, terwijl je werk uitvoert dat ertoe doet!

Functie-eisen:

  • Je hebt je wo-masterdiploma behaald of gaat dit behalen tussen 1 september 2017 en 1 september 2019 (de startdatum van het programma). Alle studierichtingen zijn welkom.
  • Je bent maatschappelijk betrokken en omgevingsgericht.
  • Je gaat altijd voor een goed eindresultaat.
  • Je bent flexibel en kunt goed samenwerken.

Reageer voor 11 april > meer informatie over deze functie.