Stagiair(e) Communicatie

West 8 zoekt een:

West 8 is een internationaal ontwerpbureau voor stedenbouw, landschapsarchitectuur en infrastructuur. Op onze hoofdvestiging in de Rotterdamse haven werken ongeveer 75 ontwerpers van verschillende nationaliteiten aan toonaangevende projecten wereldwijd. We hebben twee nevenvestigingen in New York en Brussel.

Ter versterking van ons communicatieteam zoekt West 8 een Nederlandstalige stagiaire. Je helpt mee om onze projecten tekstueel en visueel op aantrekkelijke wijze aan de buitenwereld te presenteren. Achter elk ontwerp van West 8 zit een bijzonder verhaal en aan jou de taak om dit als een onderzoeker boven water te krijgen. Je interviewt onze medewerkers, verzamelt beeldmateriaal, ordent en structureert dit in een digitaal archief, schrijft een mooie projecttekst en dan volgt de laatste slag: een online of offline publicatie. Dat kan een nieuws- of persbericht zijn waarmee je internationale aandacht trekt, een portfolio waarmee je een nieuwe klant binnenhaalt, een nominatiedossier dat het bureau een nieuwe prijs oplevert of een mooie projectpagina op onze website. Je bent een volwaardig onderdeel van ons team en helpt dus ook bij de dagelijkse gang van zaken, bijvoorbeeld met het onderhouden van contact met de pers en het organiseren van events.
Studenten media, communicatie, culturele studies en alle ontwerpers in de dop zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren, zolang je duidelijk maakt waarom je voor West 8 en voor dit werkveld kiest.

Het betreft een stage voor 6 maanden. Je ontvangt een stagevergoeding. Daarnaast wordt je lunch verzorgd en is er elke vrijdagmiddag een borrel.

Stuur je korte motivatie met je CV en een portfolio/relevante voorbeelden van je werk naar:
Annemarie Kuijt via a.kuijt@west8.com

Meer informatie / More information