Ruimtelijk Analist Conceptontwikkeling

Ymere zoekt een:

In het kort
Als ruimtelijk analist conceptontwikkeling ben je dagelijks bezig om de ruimtelijke behoeften van onze huurders met de toekomstige locatiespecifieke kwaliteiten te verbinden. Jij weet als geen ander hoe je ruimtelijke en maatschappelijke context samen met de belangen van Ymere kan verbinden. Daarnaast treedt je op als gesprekpartner voor de afdeling en weet jij de afdeling te inspireren over ruimtelijke vraagstukken. Ben jij dit? Dan maken wij graag kennis met jou!

Over de afdeling
Bij Portefeuillevernieuwing leveren wij waarde creatie en spelen wij in op veranderende behoeftes van de klant door het investeren in en het ontwikkelen van bezit in onze wijken. De gebouwen die wij realiseren kunnen jaren, decennia en soms eeuwen van invloed zijn op mensen en steden en moeten dus lang van waarde zijn. Wij vinden het daarom van groot belang om elke nieuwe investeringsopgave integraal te benaderen.

Het team Conceptontwikkeling weet de kennis over onze huurders, de ruimtelijke en maatschappelijke context samen met de belangen van Ymere te verbinden. Hiervoor ontwikkelen wij vooruitstrevende methoden en technieken en passen die consequent toe. Bij iedere investeringsopgave zorgen wij zo voor een stevig concept.

Wat je gaat doen
• Met jouw kennis van architectuur en stedenbouw weet je complexe opgaven te doorgronden en te voorzien van passende ruimtelijke oplossingen.
• Je kunt jouw resultaten overtuigend verbeelden en presenteren. Hiervoor maak je gebruik van handschetsen, sketch-up modellen en Adobe design programma’s.
• Tevens draag je bij aan ons professioneel opdrachtgeverschap door selectie en briefing van ontwerp bureaus die passend zijn voor de opgave.
• Je bent een volwaardig gesprekspartner en fungeert als inspirator als het gaat om ruimtelijke vraagstukken.

Wij vragen
• Je hebt een afgeronde WO opleiding op het gebied van architectuur of stedenbouw en circa 5 jaar werkervaring.
• Je bent gewend aan een complexe context, met verschillende belanghebbenden, en kunt hierin autonoom opereren.

Wij bieden
Een zeer afwisselende functie in een enthousiast team, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
• Salarisindicatie is maximaal € 5185,- bruto per maand exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week (gewaardeerd op schaal K CAO Woondiensten).
• Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden.
• Op basis van het cafetariasysteem kun je op individueel niveau een optimale mix van arbeidsvoorwaarden samenstellen.
• Tevens hebben wij 189,8 vakantie-uren per jaar op fulltime basis en een goede pensioenregeling

Enthousiast?
Voor inlichtingen kun je bellen met Irene Ponec, manager Conceptontwikkeling op telefoonnummer 06-22419640.

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 18 april a.s. en aansluitend vinden de tweede gesprekken plaats op vrijdag 19 april 2019.

Een Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information