Bouwtechnoloog of architect

Synopel zoekt een:

Synopel | Architecten + Energie is een jong bedrijf in Rotterdam dat de uitdagingen van de energietransitie vertaalt naar kansen voor verbetering van gebouw, leefomgeving en een betere stad. Wij zijn onbeschaamd idealistisch. We denken en handelen vanuit de overtuiging dat de verbinding van het domein van de architectuur met andere domeinen een onmisbare aanjager is voor de energietransitie.

We ontwerpen dus meer dan architectuur. We ontwerpen ook wat daaraan voorwaardelijk is, zoals een integrale businesscase voor verduurzaming, een stappenplan naar energieneutraal of een procesaanpak voor de verduurzaming van gebouwen in collectief eigendom. Daartoe werken we samen met een groeiend palet aan experts op het terrein van gedragsverandering, antropologie, bouwfysica, techniek en financiën.

Onze ambitie is het realiseren van architectuur gefundeerd in een brede en gedragen visie op de toekomst, terugvertaald naar de kansen die ons dat biedt op korte termijn. We doen dat (op dit moment) samen met overheden, particulieren en verenigingen van eigenaars.

In deze periode van transitie zijn we zelf ook in transitie. We zoeken daarom een jonge, ambitieuze bouwtechnoloog of architect die in staat is om een gesprek te voeren over kwaliteit, de toekomst, diverse belangen met verschillende bewoners. Daarnaast ben je intrinsiek gemotiveerd om het verschil te maken vanuit jouw professie in het brede landschap van de maatschappelijke transities waarin we ons bevinden.
De vaardigheden die we zoeken zijn die van een bouwtechnoloog of een architect met affiniteit voor technische innovatie en ervaring met de technische uitwerking en uitvoering.
Werkervaring is een pré.
Vaardigheid met de programma’s Autocad, Office (Excel), Rhino en Adobe CS zijn vereist.

Wat we bieden: een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract, een leuke werkplek (Schieblock) en dito collega’s, waardering voor eigen initiatief en kans om mee te groeien met het bedrijf.

Ben je geïnteresseerd en denk je dat bovenstaande omschrijving bij je past? Dan ontvangen we graag je cv, een portfolio met maximaal drie relevante projecten, een blad met een illustratieve bouwtechnische uitwerking en een mail waarin je kort maar krachtig woorden geeft aan je motivatie.