Bouwkundige/BIM-modelleur

LEVS architecten zoekt een:

Ben jij goed met BIM en wil je meewerken in een bedrijf dat één van de koplopers hierin is? LEVS architecten is een Amsterdams bureau met een enthousiast team van 40 specialisten. Ons atelier is gevestigd aan het water in het Oostelijk Havengebied. Op een grote open vloer met geweldig uitzicht werken we in een informele werksfeer aan een breed palet van opdrachten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg, commercie en aan gemengde projecten in binnen- en buitenland. Hierin is ons belangrijkste werkveld de gestapelde woningbouw. Duurzaamheid en BIM nemen vanaf de start van elk project een vanzelfsprekende plaats in.

Ter versterking zoeken wij een ambitieuze BOUWKUNDIGE/BIM-MODELLEUR

In deze functie werk je samen met ontwerpers en projectleiders aan de technische uitwerking van uitdagende projecten. Je hebt een goed bouwkundig inzicht, gevoel voor architectuur en je toont initiatief. Je bent communicatief, flexibel en je bent ook een echte teamplayer die gericht is op samenwerken.

Jouw profiel:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau
  • Ervaring met ArchiCad en het werken in BIM is een pré
  • Bekend met de meest recente wet- en regelgeving
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden je een dynamische omgeving met betrokken collega’s en een prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ontwikkeling. Je hebt een persoonlijke werkplek en er zijn stilte- en ontmoetingsplekken. Wij lunchen iedere dag vers en gezamenlijk in de LEVS Villa en gaan regelmatig op excursie naar eigen projecten en die van collega’s in binnen- en buitenland. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao. De aanstelling is in principe fulltime. Datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Wil je meer weten over werken bij LEVS, of is je interesse al voldoende gewekt om meteen te solliciteren, dan horen we graag van je! Stuur je cv en portfolio, voorzien van een bondige motivatie, naar vacature@levs.nl of schriftelijk naar LEVS architecten t.a.v. Marieke van der Meer, Postbus 2182, 1000 CD Amsterdam o.v.v. ‘vacature bouwkundige/BIM-modelleur’.