(BEP-) Architect

van Egmond, architecten zoekt een:

De uitdaging
Ben jij kort geleden afgestudeerd aan de TU of AvB of heb jij enkele jaren werkervaring? Ben jij gedreven, creatief en leergierig? Heb je passie voor een grote diversiteit aan opdrachten? Kun je conceptueel denken vertalen naar de praktijk? Heb je affiniteit met (3D) presentatietechnieken? Past snel omschakelen en werken in teamverband bij jou?

Wij zijn
Ons multidisciplinair architectenbureau werkt aan een breed scala aan projecten. Variërend van droomhuis tot scholengemeenschap, zorgcomplex of volledige woonwijk en hotel tot stadsblok. Onze ontwerpers zijn verantwoordelijk voor stedenbouw, architectuur en interieur. Samen met ons team van bouwtechnische tekenaars en projectleiders, realiseren we kwaliteit. Onze ontwerpen kenmerken zich door een scherpe balans van conceptuele creativiteit en de relatie van de mens tot zijn omgeving. Onze ontwerpen zijn mooi, duurzaam en genereren toekomstwaarde.

Wij bieden
Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarbij we in ontwerpteams werken aan diverse en complexe opgaven. Vanuit een gedegen analyse komen we tot verschillende inzichten die we toetsen aan de strenge criteria als kwaliteit, regelgeving en duurzaamheid. We ontwerpen vanuit een idealisme om de wereld om ons heen te verbeteren. Functioneel, esthetisch en passend bij de marktvraag. We werken vanuit schets naar geavanceerde digitale 3D methodieken. Zowel de esthetische als technische aspecten van het ontwerpproces worden ontwikkeld. Communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in dialoog met opdrachtgever en collega’s. De vacature betreft een fulltime dienstverband met de mogelijkheid voor een Beroepservaringsperiode (BEP).

Wij zoeken kandidaten met de volgende eigenschappen:
* excellent ontwerper/architect (0-4 jaar ervaring)
* leergierig, flexibel en energiek
* creatief, communicatief vaardig en kritisch
* kan goed in teamverband werken
* grafisch sterk
* goede beheersing van de Nederlandse taal
* in het bezit van een Master Architectuur
* beschikt over goede vaardigheden in Revit/Autocad,
sketchUp, Adobe Suite
* beschikbaar voor dienstverband van (bij voorkeur) 40 uur

Kun jij ons laten zien wie jij bent en wat je voor ons team kunt betekenen? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren. Mail jouw CV, motivatie en portfolio voor 6 mei 2019 naar vacature@vanegmondarchitecten.nl t.a.v. Mariëlle Homan.

Kijk voor meer info op:
www.vanegmondarchitecten.nl

Meer informatie / More information