ontwerper

Groosman zoekt een:

Bij Groosman zetten wij ons talent in om kansen te zien in de stad. Kansen die resulteren in vooruitstrevende oplossingen voor nu en voor volgende generaties. Met Rotterdamse voortvarendheid willen wij de stad sterker maken door samen te werken, samen te ontwikkelen en met onze ontwerpen antwoord geven op maatschappelijke vraagstukken. Opgeladen met stedelijke dynamiek gaan wij te werk om de stad nog beter te maken. Wij ontwerpen aan een waardevolle stad, die klaar is voor de toekomst. Wil jij hier samen met ons aan werken?

Wij zijn op zoek naar een leuke, ondernemende collega. Ben jij een creatieveling en wil jij graag samenwerken in teams, vindt jij begrippen als circulariteit, resilience en inclusiviteit belangrijk in het ontwerp en heb jij zo’n 5 jaar ervaring, beheers jij de Nederlandse taal en heb jij toevallig ook nog ervaring met Revit dan willen wij jou heel graag ontmoeten!

Wij bieden jou een uitdagende ontwerpfunctie waarbij je onderdeel uitmaakt van ons fantastisch team, een top werksfeer, waar altijd wel even tijd is voor een bakkie, potje tafelvoetbal of een biertje tijdens de borrel, een bureau met hoge ambities, gave projecten om aan te werken en veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wil jij ons ook ontmoeten? Stuur je portfolio naar: vacature@groosman.com