architect met sterke schrijfskills

JHK Architecten zoekt een:

Als welkome aanvulling op ons ambitieuze team van architecten en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een talentvolle architect, die naast het ontwerpen zich graag wil ontwikkelen in commerciƫle trajecten en (Europese) aanbestedingen.

Onze ideale kandidaat heeft 2 tot 5 jaar werkervaring en beschikt naast uitstekende ontwerp- en schrijfvaardigheden over een accurate werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden waarmee hij/zij binnen ons multidisciplinaire team van grote waarde kan zijn.

Je bent proactief en resultaatgericht. Je bent flexibel, staat stevig in je schoenen en kunt met hoge werkdruk omgaan. Wij gaan er vanuit dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst en vaardig bent in de door ons gebruikte software, zoals Revit, AutoCAD, Photoshop en InDesign.

Het team van JHK Architecten werkt op dit moment aan transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoek- en kantoorgebouwen. Wij bieden je een omgeving waarin zelfstandigheid, vakinhoudelijke ontwikkeling en zelfontplooiing wordt gestimuleerd en gewaardeerd.

Heb je interesse? Stuur dan een motivatiebrief, beknopt portfolio en duidelijk CV naar cv@jhk.nl.
Wij kijken uit naar je reactie!