Junior Architect

Rijnboutt zoekt een:

Herbestemming, verdichting, klimaatbestendigheid, natuur inclusief bouwen, veranderendemobiliteit. Dat zijn de actuele vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden bij Rijnboutt. Toonaangevende projecten. Op in het oog springende locaties. In grote steden. Je doet dat met je eigen 360° team waarin kennis op het gebied van architectuur, landschapsarchitectuur en stedenbouw is gebundeld. Van ontwerp tot realisatie.

FULL-TIME · AMSTERDAM
Jouw bijdrage aan het team
Als architect maak je onderdeel uit van het 360° projectteam. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor visieontwikkeling, verbeeldend ruimtelijk onderzoek en het ontwerpen van gebouwen en transformaties. Je vertaalt de opgave in een duidelijk concept en een helder en haalbaar ontwerp. Dat doe je in woord en beeld, met plantekeningen, aantrekkelijke visualisaties en presentaties.

Je bent boven alles architect. Houdt van je vak. Bent er altijd mee bezig. Maar je weet ook dat je geen gebouw neerzet, maar een stukje stad. Je kijkt van nature om je heen. Hebt oprechte affiniteit met de andere vakgebieden en neemt de kennis van je teamgenoten dan ook graag mee in je ontwerpproces.

Je bent:

Nieuwsgierig: naar ontwikkelingen, nieuwe materialen, andere vakgebieden;
Nauwkeurig: kwaliteit maakt je simpelweg gelukkig. In inhoud. In producten;

Flexibel: je schakelt snel. Tussen verschillende opgaven, projectteams, zelfstandig werken.

Je hebt:
Een voltooide academische opleiding Architectuur (TU/AvB of gelijkwaardig);
Minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;
Beheersing van ArchiCad (of bereid dit te leren), Adobe, en Office-pakket;
Vaardigheden om je ontwerpen naar aantrekkelijke visualisaties en presentaties te vertalen.

Onze bijdrage aan jou
Wij zijn allemaal bevlogen vakmensen. Altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en ambachtelijke hoogstandjes. De meest bijzondere ontdekkingen delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Zo groeit onze kennis moeiteloos door. En wordt onze blik op de wereld steeds completer.
Daarnaast krijg je 80 zeer talentvolle collega’s. Werk je in een prachtig, gloednieuw gebouw in de Amsterdams houthavens, vlakbij Amsterdam CS, met 360° uitzicht over het IJ. Heb je een persoonlijke werkplek én stilte- en ontmoetingsplekken. Eet je iedere dag een verse lunch. En
gaan we regelmatig samen op excursie naar bijzondere bedrijven, projecten, en buitenlandse steden. En arbeidsvoorwaarden? Die zijn conform de architecten cao. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. Dat wordt omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om een opleiding of cursus te volgen.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?
We ontvangen graag een beknopte CV, je motivatie en een portfolio. Heb je nog vragen? Bel dan met Wietske Huisman via 020 530 48 10. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rijnboutt.nl voor meer informatie over het bureau en onze projecten.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information