Senior Technisch/ Bouwkundig Ontwerper

Rijnboutt zoekt een:

Ben je een ervaren technisch ontwerper en echte teamspeler en weet je als spin in het web bruggen te slaan tussen interne en externe partijen? Zie je het wel zitten om regelmatig deel te nemen aan werk- en bouwvergaderingen, een intern projectteam aan te sturen en de kwaliteit en planning te bewaken? Solliciteer dan nu bij Rijnboutt!

Wat we vragen
Je hebt een goed bouwkundig inzicht, gevoel voor architectuur en je toont initiatief. Je haalt energie uit het precies en zorgvuldig uitwerken van technische ontwerpen op diverse schaalniveaus. Je bent communicatief, flexibel en overtuigend en vindt het prettig om in (externe) teams met verschillende disciplines en opgaven samen te werken. Je hebt kennis van materialen, gevoel en aandacht voor het proces en je bent op de hoogte van de actualiteit in het vakgebied.

Je voldoet aan de volgende opleidings- en ervaringseisen:

Voltooide HBO of WO opleiding richting bouwkunde;
Minimaal 5 jaar werkervaring als Technisch ontwerper;
Kennis van ArchiCAD en BIM;
Kennis van de meest recente wet- en regelgeving;
Ervaring met Outlook en het Office-pakket;
goede sociale, communicatieve vaardigheden;
goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Onze bijdrage aan jou
Wij zijn allemaal bevlogen vakmensen. Altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en ambachtelijke hoogstandjes. De meest bijzondere ontdekkingen delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Zo groeit onze kennis moeiteloos door. En wordt onze blik op de wereld steeds completer. Daarnaast krijg je 80 zeer talentvolle collega’s. Werk je in een prachtig, gloednieuw gebouw in de Amsterdams Houthavens, vlakbij Amsterdam CS, met 360° uitzicht over het IJ. Heb je een persoonlijke werkplek én stilte- en ontmoetingsplekken. Eet je iedere dag een verse lunch. En gaan we regelmatig samen op excursie naar bijzondere bedrijven, projecten, en buitenlandse steden. En arbeidsvoorwaarden? Die zijn conform de architecten cao. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. Dat wordt omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om een opleiding of cursus te volgen.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?
Solliciteer voor 10 mei 2019 op deze functie via de ‘solliciteer nu’ button onderaan. We ontvangen graag een beknopte CV, een portfolio en motivatie. Heb je nog vragen? Bel dan met Wietske Huisman, onze HR manager, via 020 530 48 86. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rijnboutt.nl voor meer informatie over het bureau en onze projecten.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information