junior ontwerper / architect

Syb van Breda & Co Architects zoekt een:

Syb van Breda & Co is een ‘lean and mean’ team, met hoog opgeleide en gemotiveerde mensen. We zijn gevestigd in de Leidse historische binnenstad en beschikken over ons eigen lunch dakterras. Samen met onze partners uit binnen- en buitenland en ondersteund door state of the art hard- en software werken wij aan diverse inspirerende projecten. Ons team kent een gezonde mix van ervaring en jeugdig elan, van vaste krachten en tijdelijke medewerkers.
Ons werkterrein varieert van leuning tot landschap: van fietsbruggen in gevoelige stedelijke omgevingen, via beweegbare bruggen over groot water tot energie efficiënte gebouwen en installaties. Ons specialisme is het integraal ruimtelijk ontwerpen van infrastructuur, publieke ruimte en gebouwen in hun context. Wij noemen het transit architectuur.

Wij zijn per direct op zoek naar een gepassioneerde talentvolle junior ontwerper/architect die affiniteit heeft met techniek. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een passend salaris conform de architecten CAO. Ben je geïnteresseerd? stuur dan je CV, portfolio en motivatie naar ruud@sybvanbreda.com. Voor meer informatie over wie we zijn en wat wij doen, kijk op www.sybvanbreda.com.