Junior Architect

KOW zoekt een:

KOW houdt van ‘de gezonde stad’. Met onze gebouwen maken we aangename ruimtes voor mensen. De betekenis van de plek maakt de ruimtes om in te wonen, werken en verblijven bijzonder. In ons ontwerpteam komen we door onderzoek in ontwerp en techniek tot creatieve, circulaire en maakbare oplossingen.

In Eindhoven willen we ons team uitbreiden met een Junior Architect (32 tot 40 uur per week).

Wat houdt de functie in?
Als junior architect werk je volwaardig mee aan uitdagende projecten op het terrein van onderwijs, zorg en woningbouw. Dit betreffen zowel nieuwbouwprojecten als transformaties. Het is een afwisselende en uitdagende functie die vanuit eigen interesse en ambitie verder ingekleurd kan worden.

Wie ben jij?
We zoeken een collega met ambitie. Je spreekt uitstekend Nederlands en beheerst het werken met REVIT, Sketch-Up en de overige voor architectenbureaus gebruikelijke visualisatieprogramma’s. Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om op één dag te schakelen tussen meerdere projecten. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op ons bureau. Je werkt en denkt op het niveau van je afgeronde opleiding TU (Master of Architecture) of Academie van Bouwkunst en hebt al wat ervaring op de werkvloer. Om onze ‘CO2 footprint’ klein te houden waarderen we het als je in de buurt woont.

Wat kunnen we je bieden?
We zijn een hecht team en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid om de functie optimaal in te vullen. Onze werkruimte is een inspirerend supergaaf atelier in Strijp S. We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring volgens de cao voor architectenbureaus. Het volgen van een BEP opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur CV en portfolio met een korte motivatie naar vacature@kow.nl.
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Roel Jansen +31 6 21661858