Ervaren interieurarchitect

Architectenbureau De Twee Snoeken zoekt een:

Ervaring: Minimaal 5 jaar werkervaring. Bedreven in werken met SketchUp en Photoshop, ervaring met Revit en/of InDesign is een pré.
Competenties: zelfstandig, communicatief vaardig, resultaatgericht, flexibel, goed kunnen samenwerken.
Opleiding: HBO+ Interieurarchitectuur
Aantal uren: 36 – 40 uur per week
Startdatum: per direct / in overleg
Dienstverband: Tijdelijk voor vervanging tijdens verlof. Mogelijk uitzicht op een langer dienstverband.

Solliciteren: Stuur je cv, portfolio en motivatie naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Neem voor meer informatie contact op met Marieke Korver (interieurarchitect) of Henk van Evert (manager HRM) via 073 614 04 07.

Wat we verwachten:
We zijn op zoek naar een gedreven interieurarchitect die projecten zelfstandig kan uitvoeren maar ook graag in een team werkt. Je werkt slagvaardig, doelmatig en nauwkeurig. Je genereert nieuwe ideeën die je in overleg met de opdrachtgever uitwerkt. Vaardigheid met SketchUp en Photoshop is vereist, ervaring met Revit en InDesign is een pluspunt. Binnen ons bureau is succes gebaseerd op (integrale) samenwerking en collegialiteit. Ben jij stressbestendig, ambitieus en veelzijdig en ga jij samen met het team voor de winst? Dan willen we je graag ontmoeten!
Wat we bieden:
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Je maakt deel uit van een ambitieus en hecht team in een energieke en creatieve werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de CAO voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook uitstekend. Het betreft een tijdelijk contract vanwege vervanging bij zwangerschapsverlof. Afhankelijk van marktontwikkeling en werkvoorraad is er mogelijk uitzicht op een langer dienstverband.
Wat jij gaat doen:
Als interieurarchitect werk je in wisselende teams aan verschillende projecten. Zoals het zelfstandig ontwerpen van interieurs van gemeentehuizen, politiekantoren en scholen. Daarnaast werk je zelfstandig en in teams aan prijsvragen. Je bent breed inzetbaar, het werk varieert van het formuleren van volledige kantoorconcepten, het ontwerpen van maatwerkmeubilair, ontwerpen van het materialenpalet tot en met een los meubilair-concept.
Wie we zijn en wat we doen:
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architectenbureau en softwareontwikkelaar. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICT’ers en grafisch vormgevers. Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk. Maar alle collega’s denken mee over mogelijke verbeteringen in het proces en het eindproduct. Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille met onder andere gemeentehuizen, politiebureaus, scholen en woningbouw. Onze professionals op het gebied van architectuur, interieur en projectmanagement maken ons onderscheidend. Meer over ons bedrijf en onze projecten vind je op de website www.tweesnoeken.nl.

Meer informatie / More information