Modelleur / bouwkundig tekenaar (Revit)

BiermanHenket zoekt een:

Wij zijn op zoek naar een modelleur / bouwkundig tekenaar met affiniteit voor technisch ontwerpen (minimaal HBO) en met tenminste twee jaar praktijkervaring met Revit tekenen.

We zoeken versterking van ons team voor minimaal 4 dagen per week, dienstverband in loondienst.

We streven naar hoge kwaliteit in alle fases van een project: vanaf de visie op de ontwerpopgave, het ruimtelijk ontwerp, de materialisatie en detaillering tot en met de realisatie: Daarom wordt ons bureau van start tot en met oplevering intensief bij projecten betrokken. Waar mogelijk werken integraal in BIM met de andere partners in het ontwerp- en uitvoeringsproces.

We zijn een hecht team met ca. 22 mensen. We werken landelijk aan uitdagende projecten: transformaties van bestaande (monumentale) gebouwen; kantoren; bijzondere zorgprojecten; scholen; musea; interieurs.

Wil jij meewerken aan deze bijzondere projecten? Hou je van detailleren, ben je geïnteresseerd om ons team in Esch te komen versterken én voldoe je aan de criteria? Stuur dan je reactie met CV en beknopt portfolio waaruit je bouwkundige Revit ervaring blijkt aan vacature@biermanhenket.nl, t.a.v. mevrouw S. de Bijll Nachenius.

NB.:
– Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information