Wij zoeken per direct een 3D talent!

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE zoekt een:

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de TU of aan de Academie van Bouwkunst en ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving? Wij zijn per direct op zoek naar een junior architect met uitstekende 3D kwaliteiten.

SVDBA is een middelgroot, groeiend architectenbureau in Den Haag. Wij ontwerpen prachtige projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, transformatie en restauratie. Onze opdrachtgevers zijn grote particulieren, ontwikkelaars, overheden en het bedrijfsleven.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een starter die bijzonder goed is in het uitwerken van ideeën en het maken van 3D beelden. Oog voor detail is belangrijk, net als een goede feeling met architectuur en een passie voor mooie ontwerpen. Programma’s waar je mee gaat werken zijn onder andere Indesign, Sketch Up, Sketch Up V-ray, Photoshop en AutoCad. Goede vaardigheden en snelheid in werken op het gebied van deze programmatuur zijn in deze functie een absolute must. Daarnaast is het belangrijk dat je in staat bent om schetsen en mondelinge aanwijzingen te vertalen naar tekeningen en modellen.

Het team van medewerkers binnen ons bureau bestaat uit architecten, tekenaars en bouwkundigen. Zij werken onderling veelvuldig samen en onderhouden, ook met externe adviseurs, intensieve contacten. Wij zoeken daarom iemand met goede sociale vaardigheden, zowel intern als extern. Als collega zoeken wij iemand met een proactieve en open werkhouding, die flexibel is en accuraat.

Wij bieden je een fulltime baan in een prettige werkomgeving in de binnenstad van Den Haag. Wij werken met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Ons team kent een goede balans van junior- en seniormedewerkers en er is voor een ieder ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. De prachtige projecten waar wij als bureau invulling aan mogen geven, inspireren ons om onszelf steeds weer te vernieuwen en uit te dagen.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en werk van eigen hand naar

Marikke van Vliet
STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE
Oranjestraat 6
2514 JB Den Haag
T: +31 70 36 00 882
vanvliet@svdba.nl