ervaren bouwkundig projectmanager

JHK Architecten zoekt een:

Onze ideale kandidaat heeft minimaal een bouwkunde opleiding op HBO/WO niveau afgerond en heeft minimaal 8 jaar ervaring met het aansturen van complexe bouwkundige architectuurprojecten vanuit een gedegen bouwkundige achtergrond.

Als bouwkundig projectmanager geef je dagelijks leiding aan één of meer projecten in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces onder verantwoordelijkheid van de directie van JHK. Je stuurt het interne team aan en je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van planningen, budgetten, begrotingen en fasedocumenten. Met digitale tools zoals BIM en Revit heb je ervaring. Je bewaakt en stuurt de architectonische en bouwkundige kwaliteit en je weet het verschil te maken in de dynamiek tussen architecten, adviseurs en bouwers. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een echte teamspeler.

Wij bieden je een prettige werkomgeving op het Werkspoorkwartier in Utrecht met een hecht team van circa 25 gedreven architecten en bouwkundigen, met ruimte voor groei, zelfontplooiing en eigen initiatief. Wij werken aan een breed portfolio van onder meer onderwijsgebouwen, transformaties, parkeergebouwen en werkomgevingen.

Is je interesse gewekt? Stuur dan een motivatiebrief, beknopt portfolio (maximaal 10MB) en duidelijk CV naar cv@jhk.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris de Jonge of Titia Luiten of kijk op www.jhk.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!