Technisch-ontwerper / Revit-modelleur

Zecc Architecten B.V. zoekt een:

Als dynamisch bedrijf werkt Zecc vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht als hecht team van 20 creatieve en enthousiaste mensen aan uiteenlopende en uitdagende projecten: Van Tuinhuis tot Tweede Kamer en van Stedenbouw tot Interieur. Steeds met dezelfde passie voor ons vak. Vanuit een open visie tot aan de maakbaarheid van het detail.

Zecc zoekt voor uitbreiding van het team een ambitieuze Technisch ontwerper / Revit-modelleur met ervaring.

Functie
Als technisch ontwerper / Revit-modelleur verricht je primair al het voorkomende tekenwerk in alle fasen van een project, dit kunnen ook tekeningen met een complexe aard zijn. Je bent in staat eerste ontwerpideeën verder te brengen, te verdiepen en maakbaar te krijgen. Je werkt deze tekeningen uit in Revit.

Tevens adviseer je andere ontwerpers ten aanzien van technisch bouwkundige zaken en ben je in staat om tekenwerk van andere, binnen en buiten ons team, te controleren. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en onderhoudt deze kennis. Je ziet het als een uitdaging om inventief mee te denken wanneer er problemen ontstaan en draagt daarbij oplossingen aan.

De functie kent ook constructieve, esthetische en economische aspecten. Je werkt veelal aan meerdere projecten tegelijk en bent daarbij in staat regelmatig om te schakelen. Hoge accuratesse is van groot belang en je bent gewend om onder tijdsdruk te werken. Op basis van de weekplanning deel je grotendeels zelf je tijd in en bepaal je je prioriteiten.

Ben je begonnen aan de Academie van Bouwkunst en heb je dit niet afgerond? Dan heb je gezien je belangstelling voor architectuur zeker onze interesse.

Functie-eisen
• je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde en hebt interesse in architectuur
• je beheerst AutoCAD en Revit goed tot uitstekend. Je bent bekend met BIM-protocollen en ILS
• je hebt reeds een aantal jaren relevante en aantoonbare werkervaring, bij voorkeur met projectmatige woningbouw
• je beschikt over actuele kennis op het gebied van regelgeving, techniek en materiaalgebruik
• je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bent sterk communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
• je kunt makkelijk schakelen tussen het informele karakter dat past bij een creatieve organisatie
• en een meer formele houding die past bij de professionele uitstraling van Zecc
• je bent 40 uur per week beschikbaar. 32 uur is in overleg eventueel mogelijk
• je bent woonachtig in het midden van het land (maximale reistijd ca. 1 uur)

Wat biedt Zecc?
Een super leuke baan bij een top-bureau met een jong en hecht team in een prettige en inspirerende werkomgeving en informeel karakter met korte lijnen. Je arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op opleiding, leeftijd en werkervaring, hierbij wordt het cao voor architectenbureaus gehanteerd.
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een lange termijnrelatie.
Verder biedt Zecc je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, staat stil bij behaalde resultaten en viert dit graag samen. Zecc organiseert beeldborrels met interessante gastsprekers en laat geen kans onbenut om met het team het leuke en het nuttige te combineren: excursies, beeldlunches, champagne-momentjes, een team-coach-dag en bij Zecc geniet je dagelijks van een verse gezonde lunch.

Zecc werkt aan eervolle projecten zoals de Tijdelijke Huisvesting voor de Tweede Kamer en de Centrale Bibliotheek Utrecht in het voormalig Postkantoor aan de Neude. Momenteel werkt Zecc aan een aantal uitdagende woningbouwopgaven door het hele land. Zecc wordt geroemd door de transformatieprojecten van industrieel erfgoed en monumenten. Zo won Zecc recent een prijs voor de Foodhall en Brouwerij MOUT in Hilversum.

Kortom, ben je echt op zoek naar een superleuke baan en heb je ook echt iets te bieden? Solliciteer! Vóór 27 mei 2019, je sollicitatie mag gestuurd worden naar Christa Zonnenberg, christa@zecc.nl, voorzien van portfolio en een volledig C.V. met foto.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Meer informatie / More information