Architect / (technisch) Ontwerper

Zecc Architecten B.V. zoekt een:

Als dynamisch bedrijf werkt Zecc vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht als hecht team van 20 creatieve en enthousiaste mensen aan uiteenlopende en uitdagende projecten: Van Tuinhuis tot Tweede Kamer en van Stedenbouw tot Interieur. Steeds met dezelfde passie voor ons vak. Vanuit een open visie tot aan de maakbaarheid van het detail.

Zecc zoekt voor uitbreiding van het team een ambitieuze, talentvolle architect / ontwerper met affiniteit voor woningbouw en transformatie.

Functie
Als architect houd je je primair bezig met het vertalen van visies naar concrete ontwerpvoorstellen. Hierbij kun je in elke fase een verdiepingsslag aanbrengen. Je maakt hiervoor studies, verricht tekenwerkzaamheden en begeleidt technisch ontwerpers bij de verdere uitwerking van deze ontwerpen. Je hebt ervaring met detailleren en materiaalgebruik bij woningbouwprojecten en/of transformatieprojecten.

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en onderhoudt deze kennis. Je ziet het als een uitdaging om inventief mee te denken wanneer er problemen ontstaan en draagt daarbij oplossingen aan.

Het integraal denken en werken in een ontwerpteam met collega’s, opdrachtgever/gebruiker en met verschillende externe adviseurs is een absolute vereiste. Maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua regelgeving, techniek en materiaalgebruik, ook als het gaat om duurzaamheid en circulair bouwen.

Je werkt veelal aan meerdere projecten tegelijk en bent daarbij in staat regelmatig om te schakelen.
Hoge accuratesse is van groot belang en je bent gewend om onder tijdsdruk te werken.
Op basis van de weekplanning deel je zelf je tijd in en bepaal je je prioriteiten.

Functie-eisen
• een afgeronde opleiding Architectuur aan de TU of (een studie in afronding) aan de AvB
• je beheerst SketchUp en AutoCAD en kan goed overweg met PhotoShop en InDesign
ervaring met Revit is een pré
• je hebt al een paar jaar werkervaring opgedaan bij een toonaangevend architectenbureau met ervaring in woningbouw en/of transformatie
• je bent sterk communicatief vaardig en durft je mening te geven
• waar nodig pak jij een coördinerende rol
• je kunt makkelijk schakelen tussen het informele karakter dat past bij een creatieve organisatie en een meer formele houding die past bij de professionele uitstraling van Zecc
• je bent 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is eventueel ook bespreekbaar
• je bent bij voorkeur woonachtig in het midden van het land (reistijd max. 1 uur deur tot deur)
• je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling

Wat biedt Zecc?
Een afwisselende baan in een jong en hecht team. Een prettige en inspirerende werkomgeving met informeel karakter en korte lijnen. Je arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op opleiding, leeftijd en werkervaring, hierbij wordt het cao voor architectenbureaus gehanteerd.
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een lange termijnrelatie.
Verder biedt Zecc je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen, staat stil bij behaalde resultaten en viert dit graag samen. Zecc organiseert beeldborrels met interessante gastsprekers en laat geen kans onbenut om met het team het leuke en het nuttige te combineren: excursies, beeldlunches, champagne-momentjes, een team-coach-dag en bij Zecc geniet je dagelijks van een verse gezonde lunch.

Zecc werkt aan eervolle projecten zoals de Tijdelijke Huisvesting voor de Tweede Kamer en de Centrale Bibliotheek Utrecht in het voormalig Postkantoor aan de Neude. Momenteel werkt Zecc aan een aantal uitdagende woningbouwopgaven door het hele land. Zecc wordt geroemd door de transformatieprojecten van industrieel erfgoed en monumenten. Zo won Zecc recent een prijs voor de Foodhall en Brouwerij MOUT in Hilversum.

Kortom, ben je echt op zoek naar een superleuke baan en heb je ook echt iets te bieden? Solliciteer! Vóór 27 mei 2019, je sollicitatie mag gestuurd worden naar Christa Zonnenberg, christa@zecc.nl, voorzien van portfolio en een volledig C.V. met foto.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Meer informatie / More information