BIM modelleur

Mulderblauw zoekt een:

Mulderblauw is een architectenbureau gevestigd in Leidschendam. Wij zijn werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw en interieurontwerp. Momenteel werken we aan diverse ontwerpen voor zorgwoningen, kantoren, distributiecentra, woningbouwprojecten, interieuropgaven en een aanzienlijk aantal hotels in Nederland en andere delen van Europa. Wij hechten veel waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een ‘vriendelijk’ potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda!

Wij bestaan uit een groep ervaren architecten en interieurontwerpers die als team samenwerken voor onze opdrachtgevers. Ter verrijking van ons diverse team zijn we op zoek naar een Nederlands sprekende BIM modelleur.

De functie
Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerpkwaliteit en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in deze functie van nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven.

We zoeken een bouwkundige/BIM modelleur (HBO of MBO achtergrond) met minimaal drie jaar recente Revit ervaring, en ervaring als projectleider. Als projectleider behoud je overzicht binnen een project of meerdere projecten en stuur je andere bouwkundig tekenaars aan.

Heb je een sterke affiniteit met ontwerpen, spreek je vloeiend Nederlands, ben je enthousiast en werk je zeer zorgvuldig? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature BIM modelleur’, of neem telefonisch contact op met ons via 071 – 517 73 11.

Meer informatie / More information