Architect@wUrck

wUrck architectuur stedenbouw landschap zoekt een:

wUrck is een ontwerpbureau dat architectuur, stedenbouw en landschap integreert in een breed palet van ruimtelijke ontwerpopgaven, van concept tot uitvoering.

We zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze architect met circa 2 jaar werkervaring. Je voelt je thuis in een multidisciplinair team en hebt aantoonbare ervaring met het architectonische ontwerp, van woningbouwprojecten tot mobiliteitsopgaven. Je bent in staat om conceptueel te ontwerpen en te verbeelden maar ook om projecten met gevoel voor techniek en materiaal tot in detail uit te werken. Naast een goede beheersing van Autocad, Adobe en 3D Sketch up, strekt ervaring met Revit tot aanbeveling. Je hebt je opleiding afgerond aan een universiteit of een academie van bouwkunst.

Indien je voldoet aan bovenstaande competenties stuur dan je digitale sollicitatie met motivatiebrief, cv en portfolio van max 10MB vóór 9 juni a.s. naar info@wUrck.nl met als onderwerp: ‘vacature architect’. Voor nadere inlichtingen neem je contact op met Ernst van Rijn of Oriol Casas, tel. 010-4290709.

wUrck behandelt sollicitaties met de benodigde discretie.

Meer informatie / More information