Managementondersteuner College van Rijksadviseurs en Atelier Rijksbouwmeester

Ministerie van Binnenlandse Zaken zoekt een:

Het Rijksvastgoedbedrijf is de grootste opdrachtgever in Nederland op het gebied van vastgoed. Hier ondersteunt het team Atelier Rijksbouwmeester de Rijksbouwmeester en het College van Rijksadviseurs. De Rijksbouwmeester en zijn Atelier waarborgen de kwaliteit van de architectuur en stedenbouwkundige inpassing van onder meer rijksgebouwen, monumenten en paleizen. Jij bent als managementondersteuner het visitekaartje van de afdeling, want externe contacten zien en horen jou als eerste.

Als managementondersteuner lever jij secretariële en managementondersteuning aan het College van Rijksadviseurs (CRa). Denk daarbij onder andere aan agendabeheer, notuleren en het afhandelen van correspondentie. Ook ondersteun jij het CRa op administratief vlak, bijvoorbeeld door het coördineren van bijeenkomsten, het bewaken van de voortgang van werkzaamheden en het vormen van werkdossiers.

Om jouw taak goed te vervullen is het nodig dat je inhoudelijke kennis van en interesse in de activiteiten van het Atelier Rijksbouwmeester hebt. Naast inhoudelijke kennis is het belangrijk dat je stressbestendig bent en proactief meedenkt. Daarnaast treed je op als achtervang voor jouw collega-managementondersteuner van de Rijksbouwmeester. Je kunt dan ook goed samenwerken en uitstekend communiceren met deze collega-managementondersteuner.

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en ruime ervaring met secretariële en administratieve werkzaamheden onder complexe omstandigheden.
  • Je hebt al eerder een vergelijkbare rol met succes vervuld.
  • Je bent vaardig in het notuleren van vergaderingen, in het vormen van dossiers en in het omgaan met MS Office.
  • Je kunt ook in complexe situaties soepel plannen, organiseren en samenwerken.
  • Je bent goed in staat om waar nodig aan te sturen, snel te schakelen en vanuit een helicopterview het geheel te overzien.
  • Je hebt een helder beeld van het vak en jouw rol daarin.
  • Je bent je bewust van de dynamiek in het werken op een secretariaat en in staat jouw aanpak hierop af te stemmen.
  • Je hebt inzicht in de functionele verhoudingen binnen de werkvelden van het Atelier Rijksbouwmeester en het College van Rijksadviseurs.
  • Je hebt goede contactuele vaardigheden, en bent organisatiesensitief en klantgericht in het te woord staan van bezoekers.
  • Je wilt leren in jouw vak en bent bereid om onderling met je collega’s de werklast te verdelen en samen te werken.

Reageer voor 7 juni
> meer informatie over de vacature