architect

LEVS architecten zoekt een:

LEVS architecten is een Amsterdams bureau met een enthousiast team van 40 specialisten. Ons atelier is gevestigd aan het water in het Oostelijk Havengebied. Op een grote open vloer met geweldig uitzicht werken we in een informele werksfeer aan een breed palet van opdrachten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg, commercie en aan gemengde projecten in binnen- en buitenland. Hierin is ons belangrijkste werkveld de gestapelde woningbouw. Duurzaamheid en BIM nemen vanaf de start van elk project een vanzelfsprekende plaats in.

Wij zijn op zoek naar een talentvolle ARCHITECT

Binnen het bureau ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitwerken van projecten. Je werkt daarbij samen met een van de architect-partners. Hierbij is een heldere en transparante communicatie met de opdrachtgever en overige betrokken partijen van belang.

Wie zoeken wij?
– Je bent een ambitieuze, getalenteerde en enthousiaste ontwerper/architect met 5-8 jaar relevante werkervaring.
– Je hebt een academische opleiding en bent onderzoekend en nieuwsgierig ingesteld en hebt veel energie.
– Je hebt grote ervaring in de (gestapelde) woningbouw en bij voorkeur ook in stedenbouw, zorg- en combinatieprojecten.
– Je bent een consistente en sterke ontwerper en beschikt over goede communicatieve eigenschappen, presentatievaardigheden en een sterke visuele verbeeldingskracht. Je hebt oog voor detail en materialisatie.
– Je kan goed presenteren en het bureau vertegenwoordigen.
– Je hebt een zelfstandige en flexibele houding en een goed bewustzijn van je eigen rol en je mogelijkheden.
– Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden je een dynamische omgeving met betrokken collega’s en een prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ontwikkeling. Je hebt een persoonlijke werkplek en er zijn stilte- en ontmoetingsplekken. Wij lunchen iedere dag vers en gezamenlijk en gaan regelmatig op excursie naar eigen projecten en die van collega’s in binnen- en buitenland. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao. De aanstelling is in principe fulltime. Datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Wil je meer weten over werken bij LEVS, of is je interesse al voldoende gewekt om meteen te solliciteren, dan horen we graag van je! Stuur je cv en portfolio, voorzien van een bondige motivatie, naar vacature@levs.nl of schriftelijk naar LEVS architecten t.a.v. Marieke van der Meer, Postbus 2182, 1000 CD Amsterdam o.v.v. ‘vacature architect’.