ontwerper/projectleider

LEVS architecten zoekt een:

LEVS architecten is een Amsterdams bureau met een enthousiast team van 40 specialisten. Ons atelier is gevestigd aan het water in het Oostelijk Havengebied. Op een grote open vloer met geweldig uitzicht werken we in een informele werksfeer aan een breed palet van opdrachten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg, commercie en aan gemengde projecten in binnen- en buitenland. Hierin is ons belangrijkste werkveld de gestapelde woningbouw. Duurzaamheid en BIM nemen vanaf de start van elk project een vanzelfsprekende plaats in.

Ter versterking zoeken we een ambitieuze ONTWERPER-PROJECTLEIDER

In deze functie werk je samen met een van de architect-partners en assistent (technisch) ontwerpers aan het ontwerpen van uitdagende projecten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg en commercie.

Wie zoeken wij?
– Je hebt een afgeronde opleiding architectuur aan de TU of Academie van Bouwkunst.
– Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring.
– Je beschikt over ervaring en goede projectmanagement kwaliteiten waarmee je de voortgang, planning en kwaliteit van de ontwerpen bewaakt.
– Je bent sterk in het bedenken en uitwerken van concepten, waarbij je oog hebt voor economische en praktische consequenties.
– Je bent initiatiefrijk en hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed presenteren en het bureau vertegenwoordigen.
– Je kunt goed zelfstandig werken maar je bent ook een teamspeler die zich inzet voor een gestroomlijnd ontwerpproces.
– Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal (vereiste).
– Je hebt ervaring met MS Office, Archicad, Solibri en het samenwerken in BIM met andere partijen is een pré.
– Je hebt kennis van SketchUp, InDesign, PhotoShop en Artlantis.

Wij bieden je een dynamische omgeving met betrokken collega’s en een prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ontwikkeling. Je hebt een persoonlijke werkplek en er zijn stilte- en ontmoetingsplekken. Wij lunchen iedere dag vers en gezamenlijk en gaan regelmatig op excursie naar eigen projecten en die van collega’s in binnen- en buitenland. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao. De aanstelling is in principe fulltime. Datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Wil je meer weten over werken bij LEVS, of is je interesse al voldoende gewekt om meteen te solliciteren, dan horen we graag van je! Stuur je cv en portfolio, voorzien van een bondige motivatie, naar vacature@levs.nl of schriftelijk naar LEVS architecten t.a.v. Marieke van der Meer, Postbus 2182, 1000 CD Amsterdam o.v.v. ‘vacature ontwerper-projectleider’.