pr- & communicatiestagiair(e)

architectenbureau cepezed zoekt een:

cepezed is een architectenbureau met een brede portefeuille in zowel binnen- als buitenland en ontwerpt spraakmakende duurzame projecten als Rijkskantoor De Knoop, The Green House, Tijdelijke Rechtbank Amsterdam en de Nieuwe Pier op Schiphol, maar werkt bijvoorbeeld ook aan state-of-the-art laboratoria en onderwijsgebouwen. Het bureau heeft veel aandacht voor een hoge verblijfskwaliteit en langdurig, flexibel gebruiksgemak. Techniek, interactie en esthetiek zijn binnen de doordachte en uiterst bouwbare ontwerpen volledig geïntegreerd. Ook hebben we veel kennis in huis: cepezed beschikt voor ieder deel van het ontwerp over interne specialisten en heeft daarnaast eigen afdelingen en zusterbedrijven voor interieur, projectontwikkeling en bouwmanagement.

cepezed zoekt een stagiair(e) ter ondersteuning van het driekoppige pr & new business team. De stage start vanaf augustus / september en is voor de duur van vijf / zes maanden.

Als rechterhand help je de dynamische afdeling die zich bezighoudt met pr, marketing, communicatie, tenders en new business. Het team verwerft met veel energie nieuwe opdrachten, gaat nieuwe samenwerkingsverbanden aan, communiceert nieuws en wetenswaardigheden via de website en social media kanalen en realiseert publicaties in binnen- en buitenland. Je gaat je in ruime zin bezig houden met de naamsbekendheid van cepezed. Je bent proactief, hebt een hands-on houding en weet goed overzicht te houden. Ook sta je stevig in je schoenen, weet je tijdig te anticiperen en voel je je als een vis in het water wanneer je meerdere ballen hoog moet houden.

Je bent de geschikte kandidaat als je:

– Een HBO-studie volgt in de richting Communicatie, Marketing en / of Journalistiek
– Op zoek bent naar een meewerkstage (geen afstudeerstage)
In de regio Zuid-Holland woont en Delft makkelijk te bereiken is
– De Nederlandse en Engelse taal perfect beheerst
– In het bezit bent van een autorijbewijs
– Affiniteit hebt met architectuur en esthetiek van cepezed
– Stage wil lopen bij een gerenommeerd architectenbureau in een monumentaal pand in hartje Delft!

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:
– Day-to-day support v/d afdeling
– Surfen op het web naar pr kansen
– Monitoren, bundelen en distribueren van publicaties
– Researchen naar trends en ontwikkelingen in de markt
– Assisteren bij events
– Updaten van de pr-kalender en perslijst
– Social media content realiseren via Photoshop
– Uploaden van social media content
– Uploaden van website content
– Opmaken van perskits in InDesign
– Opmaken van persberichten in Mailchimp
– Opmaken van presentaties in InDesign
– Opmaken van drukwerk / visuals

Het betreft een fulltime stage van 9.00 tot ongeveer 18.00 uur met een uur pauze, inclusief een passende stagevergoeding. Mocht je interesse hebben, zien we jouw sollicitatie en CV graag via post@cepezed.nl verschijnen en wie weet bellen we jou voor een eerste telefonische kennismaking!

Meer informatie / More information