architectuur stagiair(e)s

architectenbureau cepezed zoekt een:

cepezed is een architectenbureau met een brede portefeuille in zowel binnen- als buitenland en ontwerpt spraakmakende duurzame projecten als Rijkskantoor De Knoop, The Green House, Tijdelijke Rechtbank Amsterdam en de Nieuwe Pier op Schiphol, maar werkt bijvoorbeeld ook aan state-of-the-art laboratoria en onderwijsgebouwen. Het bureau heeft veel aandacht voor een hoge verblijfskwaliteit en langdurig, flexibel gebruiksgemak. Techniek, interactie en esthetiek zijn binnen de doordachte en uiterst bouwbare ontwerpen volledig geïntegreerd. Ook hebben we veel kennis in huis: cepezed beschikt voor ieder deel van het ontwerp over interne specialisten en heeft daarnaast eigen afdelingen en zusterbedrijven voor interieur, projectontwikkeling en bouwmanagement.

We zijn voortdurend op zoek naar jong talent. Als stagiair(e) ben je onderdeel van een project- of tenderteam en werk je op gelijkwaardige basis met onze medewerkers. Tijdens de stage krijg je een duidelijk beeld van hoe een toekomstige carrière er bij cepezed uitziet.

Voorkomende werkzaamheden, afhankelijk van het project en de projectfasen, zijn:
– deelstudies en -ontwerpen
– technische uitwerkingen
– visualisaties maken
– presentaties maken

Profiel:
– afgeronde bachelor TU Bouwkunde afstudeerrichting architectuur of bouwtechniek of Academie van Bouwkunst
– affiniteit met integraal ontwerpen en zorgvuldig detailleren
– beheersing van Photoshop, InDesign en SketchUp
– beheersing van Revit en/of Autocad is een vereiste
– 6 maanden beschikbaar

Startperiode in overleg (cepezed staat ook open voor BEP’ers).

Jouw CV, portfolio en motivatiebrief ontvangen we graag via post@cepezed.nl (sollicitaties zonder portfolio worden niet in behandeling genomen).

Meer informatie / More information